Antena Căutare

iMai mult umor, episodul 9, 20 noiembrie 2021. Puiu învață cum să facă un filmuleț cu dans pe Tik Tok, alături de Delia

În epsidoul 9 de iMai mult umor, Puiu, personajul interepretat de Vlad Drăgulin a decis că vrea să impresarieze doi acrobați de circ. Totodată, impresarul a învățat d ela Delia tainele TikTok-ului.

Vlad Drăgulin și Delia, la iUmor Galerie
Vlad Drăgulin lansează iMai mult umor, episodul 9 | Antena 1

În episodul 9 de iMai mult umor, personajul Puiu interepretat de Vlad Drăgulin a stat de vorbă cu Ion Strâmbeanu și colegul său, doi acrobați de circ care au oferit un număr de excepție în cadrul ediției 9 de iUmor.

Puiu a decis că vrea neapărat să fie impresarul celor doi, după ce a aflat că Ion Strâmbeanu are în telefon numărul Prințesei Stéphanie de Monaco și că cei doi au câștigat premiul „Clovnul de Argint” de la Monte Carlo.

În cadrul aceluiași episod, Vlad Drăgulin a descoperit taienele TikTok-ului, având-o pe Delia drept profesoară.

Jurata iUmor a dansat alături de Puiu, personajul lui Vlad Drăgulin, pe una dintre cele mai cunoscute melodii de pe TikTok.

Citește și: iMai mult umor, episodul 8, 13 noiembrie 2021. Puiu află de la Stela noutăți despre zodia lui. "Mi-ar trebui o prietenă ca tine"

Despre personajul Puiu, interpretat de Vlad Drăgulin, în noul sezon iMai mult umor 2021

După ce a colaborat cu foarte multe nume sonore din showbiz, Puiu a avut o revelație în perioada pandemiei. Și-a dat seama că este înconjurat de colaboratori și nu de oameni. Personajul interpretat de Vlad Drăgulin a mărturisit că toți artiștii pe care îi impresaria îl sunau la orice oră din zi și din noapte și îi cereau să rezolve diverse lucruri, însă nimeni nu îl suna să întrebe: ”Puiu... tu cum ești?”. Așa că a ”concediat” toți artiștii de care se ocupa. Cu alte cuvinte, a făcut curățenie de pandemie.

PE ACEEAȘI TEMĂiMai mult umor, episodul 6, 30 octombrie 2021. Vlad Drăgulin continuă să caute următoarele talente pe care să le ”impresarieze”

Acum, Puiu a venit la iUmor ca să caute, printre concurenții show-ului, artiști la început de drum pe care să îi managerieze. Puiu vrea să îi ia curați și să îi facă după chipul și asemănarea sa, adică să îi facă OAMENI.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x