Antena Căutare

iMai mult umor, episodul 8, 13 noiembrie 2021. Puiu află de la Stela noutăți despre zodia lui. "Mi-ar trebui o prietenă ca tine"

În episodul 8 din iMai mult umor, Puiu, impresarul interpretat de actorul Vlad Drăgulin, spune că e extrem de supărat pentru că cineva din echipă îl bârfește.

vlad dragulin imai mult umor Galerie
În episodul 8 din iMai mult umor, Puiu, impresarul interpretat de actorul Vlad Drăgulin, spune că e extrem de supărat pentru că cineva din echipă îl bârfește. | Antena 1

Domnul Puiu a aflat de la o persoană a cărui identite nu vrea să o divulge că cineva din echipă îl bârfește. Știe sigur că e vorba de un bărbat.

Pentru a descoperi cine îl bârfește, Puiu i-a întrebat pe câțiva din echipă ce părere au despre el.

Majoritatea au spus că domnul Puiu e o persoană extraordinară.

Primul concurent cu care Puiu stă de vorbă este Octavian Man. Impresarul l-a provocat pe concurentul iUmor să îl roast-uiască pe loc.

Octavian a acceptat provocarea.

“Unde te duci după? La cimitir?”, l-a întrebat Octavian.

Puiu află ce spun stelele despre zodia lui

“Asta a fost? (…) Deci m-ai și jignit”, spune Puiu.

După ce a mai întrebat încă doi oameni din echipă ce părere au despre el, Puiu a aflat:

“Îmi place foarte mult cum te îmbraci”, spune colega cu care a vorbit în culise.

Citește și: iMai mult umor, episodul 7. Puiu este urmărit de un bărbat misterios din trecutul său. Ce-i roagă pe angajați să facă

Domnul Puiu a stat de vorbă și cu Stela Șerbu în culise și pare că s-au înțeles perfect. După ce au ciocnit un pahar imaginar de băutură, Puiu a întrebat-o pe Stela ce s-a mai întâmplat în viața ei în ultima vreme.

“Am oferit zâmbete și bucurie, iar oamenii mi-au întors zâmbetele și bucuria. M-am amuzat copios apropos de comment-urile de pe YouTube”, spune Stela.

Puiu nu a plecat de lângă Stela până când concurenta iUmor nu-I spune ceva și de zodiac lui.

“Fecioara este umanp, semn de Pământ, stabil. Îți dau siguranță lucrurile materile”, i-a zis Stela.

Despre personajul Puiu, interpretat de Vlad Drăgulin, în noul sezon iMai mult umor 2021

După ce a colaborat cu foarte multe nume sonore din showbiz, Puiu a avut o revelație în perioada pandemiei. Și-a dat seama că este înconjurat de colaboratori și nu de oameni. Personajul interpretat de Vlad Drăgulin a mărturisit că toți artiștii pe care îi impresaria îl sunau la orice oră din zi și din noapte și îi cereau să rezolve diverse lucruri, însă nimeni nu îl suna să întrebe: ”Puiu... tu cum ești?”. Așa că a ”concediat” toți artiștii de care se ocupa. Cu alte cuvinte, a făcut curățenie de pandemie.

Citește și: iMai mult umor, episodul 6, 30 octombrie 2021. Vlad Drăgulin continuă să caute următoarele talente pe care să le ”impresarieze”

Acum, Puiu a venit la iUmor ca să caute, printre concurenții show-ului, artiști la început de drum pe care să îi managerieze. Puiu vrea să îi ia curați și să îi facă după chipul și asemănarea sa, adică să îi facă OAMENI.

Sezonul 11 iUmor vine cu mari surprize

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x