Antena Căutare

iMai mult umor, episodul 6, 30 octombrie 2021. Vlad Drăgulin continuă să caute următoarele talente pe care să le ”impresarieze”

Vlad Drăgulin revine cu un nou sezon iMai mult umor. Actorul interpretează un nou personaj comic, savuros și plin de culoare: Titi Tiriboi, zis PUIU, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani. Puiu este acaparat de concurente, în culisele iUmor!

vlad dragulin la i mai mult umir Galerie
În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Titi Tiriboi, zis Puiu, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro. | Antena 1/ iMai mult umor

Puiu, impresarul interpretat de actorul Vlad Drăgulin în culisele iUmor, are o problemă în fiecare episod. În episoadele anterioare s-a enervat din cauza ”crivățului” din platou, din cauza faptului că oamenii din echipă îi ”stricau” filmarea sau pur si simplu din cauza faptului că nu a apucat să își bea cafeaua.

Nervii continuă și în episodul 6. Puiu este ”fiert” din cauza faptului că nu găsește apă rece și ajunge să scotocească în camerele juraților și prezentatorilor. De asemenea, vrând să impresarieze, intră în vorbă cu concurenții de la iUmor.

iMai mult umor, episodul 6. Puiu este acaparat de concurentele sexy, în culisele iUmor

În acest episod, Puiu continuă să caute următoarele talente pe care să le ”impresarieze”, astfel că ajunge să poarte dialoguri amuzante cu Dan Țuțu, Oana Moșteanu, Enjo Flint, Claudiu Medeș și Alexandra Stanciu & Laura Dragomir.

Vlad Drăgulin stă de vorbă cu concurenta Oana Moșteanu, iar aceasta îi spune că ar intra târâș pe coate într-un în spectacol, chiar dacă ar fi accidentată. Totul de amorul artei!

Citește și: iMai mult umor, episodul 5, 23 octombrie 2021. Vlad Drăgulin îl ceartă pe Pippino pentru că era neorganizat. Ce i-a spus Puiu

"Dar ce vorbe mari ai în tine. Cu ce te ocupi dragă? Mi se pare că ești așa artistă", întreabă Puiu.

Vlad Drăgulin a fost nemulțumit de răspunsul concurentei, care nu era exact, și a mai întrebat-o de vreo câteva ori cu ce se ocupă mai exact, pentru că își ieșea din fire.

Aceasta spune că este graphic designer, moment în care Puiu a reacționat imediat.

Citește și: iMai mult umor, episodul 4, 16 octombrie 2021. Vlad Drăgulin nu înțelege viața complicată a unui pirat. “E deja jale în viața ta”

"Adică faci graffiti pe pereți!? Tu ai umplut metrourile și trenurile de tot felul de graffiti-uri, de alea!? Haide că deja te întreci cu gluma, faci mișto de mine!", spune Puiu.

Vizionează episodul întreg și necenzurat pe AntenaPlay.

Ce se întâmplă în noul sezon de iMai mult umor, cu Vlad Drăgulin

În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Titi Tiriboi, zis Puiu, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

În sezonul 11, iUmor lansează o super colecție de haine pentru cei mai cool admiratori. Hanorace, șepci, căciuli sau șosete cu designuri fresh care sigur vor primi trei THUMBS UP din partea prietenilor, vor fi găsite în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Despre personajul Puiu, interpretat de Vlad Drăgulin, în noul sezon iMai mult umor 2021

După ce a colaborat cu foarte multe nume sonore din showbiz, Puiu a avut o revelație în perioada pandemiei. Și-a dat seama că este înconjurat de colaboratori și nu de oameni. Personajul interpretat de Vlad Drăgulin a mărturisit că toți artiștii pe care îi impresaria îl sunau la orice oră din zi și din noapte și îi cereau să rezolve diverse lucruri, însă nimeni nu îl suna să întrebe: ”Puiu... tu cum ești?”. Așa că a ”concediat” toți artiștii de care se ocupa. Cu alte cuvinte, a făcut curățenie de pandemie.

Acum, Puiu a venit la iUmor ca să caute, printre concurenții show-ului, artiști la început de drum pe care să îi managerieze. Puiu vrea să îi ia curați și să îi facă după chipul și asemănarea sa, adică să îi facă OAMENI.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x