Antena Căutare

Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 12. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

Vlad Drăgulin a venit pregătit și cu multă energie pentru cel de-al unsprezecelea episod, în care publicul poate vedea tot ceea ce se întâmplă în spatele culiselor "iUmor".

vlad dragulin imai mult umor Galerie
Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 12 | antena 1

Vlad Drăgulin a revenit pe platourile iUmor cu forțe proaspete și pregătit pentru un nou episod plin de umor. Ediția 12 a emisiunii a fost una spectaculoasă și cu foarte multe surprize, însă și gazda show-ului "iMai mult Umor" este pusă pe șotii și glume savuroase.

În ediția 12 a show-ului digital iMai mult Umor, Vlad Drăgulin spune că a organizat această ediție specială de dragul telespectatorilor. În noul episode, Niros, interpretat de Vlad Drăgulin, a stat de vorbă cu cele mai de seamă vedete din țară.

“Iar rostul meu astăzi este să-I iau la roast ca să vă ajut pe dumneavoastră să îi cunoașteți mai bine”, promite Vlad Drăgulin.

Prima invitată a lui Niros este Mihaela Tatu, o legendă a televiziunii, așa cum o numește gazda show-ului digital.

Citește și: iUmor, 24 martie 2021. Cu cipul pregătit, Bill Gates ajunge pe scena iUmor pentru campania de promovare a vaccinului

Mihaela i-a povestit lui Vlad că a venit să vadă cum mai e, încercând să afle ce s-a mai întâmplat în televiziune de când nu a mai apărut pe sticlă.

“În spatele fiecărui bărbat de succes este o femeie obosită”, a spus Mihaela, făcând aluzie la faptul că Vlad e coordonat de o producătoare.

“Mihai este un tip foarte muncitor, în ciuda aparențelor, sau cel puțin asta am simțit și asta am văzut”, spune Mihaela Tatu despre juratul iUmor.

Andreea Raicu, surpriza serii

Atunci când s-a întâlnit cu Andreea Raicu, Niros a întrebat-o ce caută la el în emisiune, iar Andreea a spus că își face încălzirea pentru când va intra pe scenă și îi va lua la roast pe jurații iUmor.

Când Niros a întrebat-o de unde îl cunoaște pe Mihai, Andreea Raicu a mărturisit:

“Am fost colegi de televiziune”.

“Păi cine știe, poate sezonul viitor le facem oamenilor o surpriză și vii jurată la iUmor. Ai vrea?”, o întreabă Vlad Drăgulin.

Citește și: iUmor, 10 martie 2021. Roast istoric la iUmor. Roastul lui de Pablo Escobar face senzație. “Urăsc oamenii care iau droguri”

“Eu cred că ei sunt perfecți acolo unde sunt, n-are sens să stricăm nimic. De ce să stricăm ceva care merge bine?”, zice Andreea.

“Nu ți-ar conveni al patrulea scaun la masa juraților?”, i-a mai spus Drăgulin.

“Am alte lucruri de făcut. (…) Nu ești convingător deloc”, i-a mai zis Andreea.

Vlad Drăgulin, gazda show-ului “I mai mult Umor”

Serialul ”iMai mult Umor”, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro.

”iMai mult Umor” este povestea nevăzută din spatele produsului finit ”iUmor”, este spectacolul din spatele spectacolului, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

Hai să (re) vezi toate episoadele aici!

Video iMai mult Umor, cu Vlad Drăgulin | Sezonul 4 - Episodul 14 iMai mult Umor, cu Vlad Drăgulin | Sezonul 4 - Episodul 14 Vineri, 02.12.2022, 11:38
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Vlad Drăgulin îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila la iMai Mult Umor

Vlad Drăgulin îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila la iMai Mult Umor

În cel de-al 13-lea sezon iUmor, care va avea premiera vineri, 9 septembrie, de la 20.30, la Antena 1, actorul Vlad Drăgulin revine cu un nou sezon al serialului iMai Mult Umor.

Miercuri, 31.08.2022, 14:14
iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin,episodul 15. Momentul în care Vadim Tudor îl dă afară pe Vlad Barbu din biroul său. Care e motivul

iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin,episodul 15. Momentul în care Vadim Tudor îl dă afară pe Vlad Barbu din biroul său. Care e motivul

În episodul 15 și ultimul de iMai mult umor, în sezonul 3, Vlad Drăgulin deghizat în Vadim Tudor, s-a bucurat de finala iUmor alături de concurenții care l-au ajutat cu alegerile în partidul său.

Luni, 23.05.2022, 02:13
iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 14. Vadim Tudor, speriat de magia lui Verdini. Ce truc i-a făcut magicianul în birou

iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 14. Vadim Tudor, speriat de magia lui Verdini. Ce truc i-a făcut magicianul în birou

În episodul 14 de iMai mult umor, Vadim Tudor, interpretat de Vlad Drăgulin, se întâlnește în culise, în semifinala iUmor sezonul 12, cu magicianul Verdini.

Luni, 16.05.2022, 00:14
iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 13. Vadim Tudor față în față cu Iulia Albu. Ce propunere îndrăzndeață i-a făcut vedetei

iMai Mult Umor cu Vlad Drăgulin, episodul 13. Vadim Tudor față în față cu Iulia Albu. Ce propunere îndrăzndeață i-a făcut vedetei

În episodul 13 de iMai Mult Umor, Vlad Drăgulin, în rolul lui Vadim Tudor, încearcă să o convingă pe Iulia Albu să intre în partidul lui.

Duminica, 08.05.2022, 23:00
x