Antena Căutare

iUmor, 31 martie 2021. Regina Elisabeta, roast-ul istoric de senzație care i-a fermecat pe jurații iUmor

În ediția 7 a sezonului 10 din iUmor, Regina Elisebeta vine la iUmor pentru un roast istoric cum nu s-a mai văzut.

rodica popescu bitanescu iumor Galerie
iUmor, 31 martie 2021. Regina Elisabeta | antena 1

Cu atitudinea potrivită, intrându-și perfect în rol, actrița Rodica Popescu Bitănescu a intrat în scenă pentru a aduce zâmbetul pe buze tuturor.

Delia, fiind întrebată ce ar vrea să afle de la adevărata Regină Elisabeta, a spus că ar întreba-o secretul vârstei înaintate.

“Dacă ia suplimente, ce suplimente ia, își dă cu vitamina C pe față?”, spune Delia, curioasă.

Citește și: iUmor, 24 martie 2021. Alexandru Țiproc, inventatorul cu idei excepționale, revine la iUmor cu o terapie religioasă

Pregătită să țină o cuvântare, actrița a confundat Bucureștiul cu Budapesta și a povestit că Prințul Charles i-a recomandat să se întâlnească cu Victor Orban. Deși era nedumerită care ar putea fi motivul pentru care ar fi nevoie să îl întâlnească pe domnul Orban, a zis că îi face oricum pofta lui Charles.

Regina nu e pregătită să îl lase pe Prințul Charles să fie rege.

“Săracul Charles a avut Covid. Iubita lui Camilla nu a luat. Am înțeles că la cai nu se ia”, spune regina Elisabeta.

Regina mai spune că Prințul Charles a venit cu tot felul de tradiții din România, cum ar fi bradul de Crăciun.

De asemenea, Regina Marii Britanii nu a uitat să vorbească și despre nepoții ei, Prințul William și Prințul Harry, care e căsătorit cu o actriță.

“Viața este foarte frumoasă, dar trece. E ca un joc de șah. Trebuie să te folosești și de avantaje și de dezavantaje. De exemplu, englezii la șah au regina care nu moare niciodată, americanilor le lipsesc două turnuri și la români la șah au nebunii ”, spune Regina Elisabeta.

Regina Marii Britanii a mai povestit că a învățat foarte mult de la români, cum ar fi și faptul că Turnul Eiffel din Paris a fost construit cu oțel de la Reșița.

“Dacă se apucă (Cheloo) să demonteze Turnul Eiffel să știți că nu este furt. Este repatriere”, a mai adăugat Regina.

Reprezentata regalității nu putea să nu observe că România are personalități de seamă, cercetători și inventatori care au devenit faimoși în întreaga lume.

“Dar o emisiune ca a voastră îi face pe aceștia uitați”, spune Regina Elisabeta.

Regina a evitat să se întâlnească cu Ceaușescu și a mai adăugat că acesta a confundat-o cu Vica Blochina, care era pe atunci cu Pițurcă. Astfel, a făcut trecerea de la politică la lumea sportului.

Citește și: iUmor, 24 martie 2021. Cu cipul pregătit, Bill Gates ajunge pe scena iUmor pentru campania de promovare a vaccinului

Următorii luați la roast au fost chiar jurații iUmor.

“Delia, știu că nu este ușor să fi cea mai mare artistă din România. De-aia nu ești, dar ai tot timpul”, spune Regina.

După spectaculosul roast, Mihai Bendeac ar fost întrebat în culise unde ar accepta să meargă să ia cina, la Buckingham Palace, la Casa Albă sau la Kremlin.

“La Casă Albă (…) pentru că atunci când o să fiu președinte mai degrabă o să mă întâlnesc cu președinți decât cu regi și regine”, spune Mihai Bendeac.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 31 martie 2021. Andrei Negoiță, actorul cu glume la purtător, s-a dezlănțuit pe scena  iUmor cu glume din desene ... Doru Nicuț, trimis în finala iUmor, sezonul 10. Concurentul a avut un număr excepțional...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x