Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 14. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

Vlad Drăgulin a venit pregătit și cu multă energie pentru cel de-al paisprezecelea episod, în care publicul poate vedea tot ceea ce se întâmplă în spatele culiselor "iUmor".

Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 14

antena 1

Vlad Drăgulin a revenit pe platourile iUmor cu forțe proaspete și pregătit pentru un nou episod plin de umor. Ediția 14 a emisiunii a fost una spectaculoasă și cu foarte multe surprize, însă și gazda show-ului "iMai mult Umor" este pusă pe șotii și glume savuroase.

În ediția 14 a show-ului digital iMai mult Umor, Vlad Drăgulin se întâlnește în culise cu semifinaliștii și îi descoase. Episodul a început cu Vlad căruia i se lua tensiunea și zicea că nu mai poate, că moare.

În următorul cadru, Vlad a apărut cântând la pian, mai plin de energie de oricând.

“Hai distracție! Că plăcut sunt eu, de ce mă-ntrebi”, spune gazda emisiunii.

Citește și: Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 13. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

În culise, Vlad s-a întâlnit cu Mihai Bendeac care spunea că își dorește să testeze dacă cei din echipa de producție au sau nu umor, încercând o glumă despre chinezi.

Vlad Drăgulin, pregătit să îi ia la întrebări pe semifinaliști

“Și nu ți se pare că e un test bun? Să le spui și altora să vezi dacă au înțeles bancul?”, zice juratul iUmor.

Vlad, în schimb, nu a fost amuzat de gluma lui Mihai și a spus că speră ca pe lângă Hristos care a înviat speră ca și umorul lui Mihai să fi înviat.

Prima concursară cu care a avut onoarea de a se vedea în culise a fost Diana Oprea, pe care a întrebat-o dacă va mai plânge, ca data trecută, iar concurenta i-a răspuns că da.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 26. Hai să vezi ce videouri amuzante ți-au mai pregătit artiștii

Apoi Vlad s-a întâlnit cu Familiștii și i-a întrebat despre viața de cuplu și cum se descurcă cu doi copii. Alex și Liana au spus că se înțeleg foarte bine și că după audiții multă lume i-a lăudat pentru momentul lor.

Următoarea concurentă cu care s-a văzut Vlad Drăgulin în culise este Elena Albu și i-a mărturisit că este un element agitator până când începe să cânte.

De asemenea, Vlad a întrebat-o dacă s-a îndrăgostit între timp pentru că o vede mai potolită, dar Elena a evitat răspunsul.

Vlad Drăgulin, gazda show-ului “I mai mult Umor”

Serialul ”iMai mult Umor”, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro.

”iMai mult Umor” este povestea nevăzută din spatele produsului finit ”iUmor”, este spectacolul din spatele spectacolului, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

Hai să (re) vezi toate episoadele aici!

Ultimele știri