Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 26. Hai să vezi ce videouri amuzante ți-au mai pregătit artiștii

În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, gazdele show-ului digital au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 26.

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 26

antena 1

Emisiunea Îs geană pi tini, pe care o găsești exclusiv pe a1.ro, îți aduce cele mai amuzante videoclipuri de pe Internet, gata să fie comentate de Speak și Vlad Drăgulin.

În episodul 26 din show-ul digital Îs geană pi tini, Vlad și Speak filmează într-un nou studio.

“Bine ne-am regăsit într-un nou decor, în decorul unde s-a filmat “Arde-mă, baby””, spune Vlad Drăgulin, făcându-l pe Speak să râdă în hohote.

Vlad a zis că e pregătit să se îmbrace ca Jador ca să recreeze clipul. Se pare că până la urmă Speak a aflat că cine l-a ajutat să decoreze i-a confirmat că aceiași palmieri au fost folosiți în mai multe videoclipuri.

Speak i-a povestit lui Vlad și o pățanie de-a sa de la noua locuință. Muncitorii au uitat ușa de la balcon deschisă și i-au intrat în casă mai mulți porumbei, având acum de-a face cu daunele.

Apoi băieții au povestit cum au petrecut de Paște și dacă au fost la biserică de Înviere.

Citește și: „Speak la cuțite”, episodul 33. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Când au trecut la vizionarea clipurilor, primul dintre ele fiind unul cu temă bisericească, despre Duhul Sfânt care sfătuia un credincios să scoată aparatul de epilat din casă.

Pe cât de haios sună, pe atât de tare s-au amuzat băieții. Următorul video este cu Bia Khalifa, fosta concurentă de la iUmor. Ea a povestit cum a mers la biserică și s-a rugat, dar Speak și Vlad nu prea par să o creadă.

“Nu pare să fie Bia Khalifa că pare că s-a petrecut ceva cu ea”, zice Vlad Drăgulin.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea digitală Îs geană pi tini

Speak a mărturisit că decizia de a face parte din acest proiect nu a fost una dificilă, având în vedere că îi place să comenteze tot ce vede pe Internet.

”Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", și-a motivat Speak prezența la acest show digital.

Citește și: Cum arăta Bia Khalifa înainte de operații estetice. Concurenta de la iUmor acoperită doar de măști nu s-a mai ascuns

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mai povestit Speak.

Nici Vlad Drăgulin nu a stat pe gânduri înainte să accepte colaborarea. Îs geană pi tini pur și simplu ”s-a întâmplat”, spune actorul.

Îs Geană pi tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

Îs Geană pi tini nu este o emisiune TV! Segmentul video pe care îl fac Speak și Vlad Drăgulin este creat special pentru site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în jurul orei 19:00.

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare joi. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Primul episod Îs Geană pi tini a fost lansat pe data de 9 noiembrie și a devenit instantaneu pe placul publicului, ceea ce înseamnă că internauții erau dornici să vadă un astfel de concept de show.

Ultimele știri