Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 7. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

Vlad Drăgulin a venit pregătit și cu multă energie pentru cel de-al șaptelea episod, în care publicul poate vedea tot ceea ce se întâmplă în spatele culiselor "iUmor".

Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 7

antena 1

Vlad Drăgulin s-a întors pe platourile iUmor cu forțe proaspete și pregătit pentru un nou episod plin de umor. Ediția 7 a emisiunii a fost una spectaculoasă și cu foarte multe surprize, însă și gazda show-ului "iMai mult Umor" este pusă pe șotii și glume savuroase.

În ediția 7 din show-ul digital iMai mult Umor, Vlad Drăgulin începe emisiunea dormind și e trezit de cameraman. Fără chef de muncă și obosit, Vlad spune că s-au întins jurații la testimoniale și nu a mai ajuns acasă la nevastă și copii.

“Lucrezi la cea mai tare emisiune din lumea asta. Ai cea mai tare echipă în spate”, își spune Vlad Drăgulin în oglindă, încurajându-se.

Cerând foaia cu informații despre concursari, Vlad Drăgulin îi caută în culise pe concurenții acestei ediții. Prima cu care se întâlnește este Diana Oprea, concurenta care a cântat o manea pe ritmuri de jazz.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 19. Hai să vezi ce videouri pline de haz ți-au mai pregătit artiștii

Întrebată cu ce se ocupă, Diana a răspuns:

“Cu bășcălia și sunt copywriter într-o agenție de publicitate”, spune concurenta iUmor.

Vlad a întrebat-o pe concursară cine i-a spus ei că are talent dacă a decis să vină la această emisiune, iar Diana a spus că muncește din greu chiar dacă I se spune că are talent, pentru a avea și mai mult talent.

Apoi a început să plângă, iar Vlad Drăgulin a rămas suprins.

“Am avut o perioadă în cae nu am avut foarte multă încredere în mine și acum mi-am imaginat că Mihai sau jurații ar spune că nu am talent”, spune Diana.

Vlad Drăgulin și-a cerut scuze, iar Diana a spus că nu era pregătită.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 18. Hai să vezi ce videouri amuzante ți-au mai pregătit artiștii

Următorul concurent pe care l-a întâlnit Vlad în culise a fost Doru. După ce a aflat cu ce se ocupă, prezentatorul emisiunii iMai mult Umor l-a întrebat pe concurent dacă are umor. Se pare că Doru era destul de nesigur.

Vlad nu putea să îl rateze pe Mihai Bendeac la machiaj, încercând să îi strice ziua. Mihai Bendeac i-a povestit despre un articol din presă scris despre emisiunea iUmor.

Vlad Drăgulin, gazda show-ului “I mai mult Umor”

Serialul ”iMai mult Umor”, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro.

”iMai mult Umor” este povestea nevăzută din spatele produsului finit ”iUmor”, este spectacolul din spatele spectacolului, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

Hai să (re) vezi toate episoadele aici!

Ultimele știri