Antena Căutare

Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 8. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

Vlad Drăgulin a venit pregătit și cu multă energie pentru cel de-al optulea episod, în care publicul poate vedea tot ceea ce se întâmplă în spatele culiselor "iUmor".

Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 8. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit! Galerie
Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor | Antena 1/ iUmor

Vlad Drăgulin s-a întors pe platourile iUmor cu forțe proaspete și pregătit pentru un nou episod plin de umor. Ediția 8 a emisiunii a fost una spectaculoasă și cu foarte multe surprize, însă și gazda show-ului "iMai mult Umor" este pusă pe șotii și glume savuroase.

În ediția 8 din show-ul digital iMai mult Umor, Vlad Drăgulin începe emisiunea prin a citi câteva rânduri din cartea lui Mihai Bendeac, "Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama: «Când mă pregăteam să mă ridic în picioare, ca să urcăm în pod sau mansardă, sau pe casă, nu știam, dar eram aventuros, n-am mai apucat, deoarece Carmen s-a așezat în genunchi și și-a introdus...», asta nu se poate citi stimați invitați, dacă sunteți curioși de treaba lui Mihai, cumpărați cartea că banii oricum se donează, oricum", spune Vlad Drăgulin.

Primul concurent alături de care a intrat în vorbă Vlad Drăgulin a fost Andrei Garici: "Ce faci, frate? Nu ești tu Andrei Carici?", iar concurentul răspunde: "Nu, sunt Andrei Garici".

Citește și: Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 7. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

"Am și eu o nelămuririe, în dreptul numelui tău nu scrie nimic. În ce servicii secrete lucrezi?", îl întreabă Vlad Drăgulin, nedumerit de prezența lui la show-ul iUmor. Însă concurentul a demonstrat cine este și ce poate face pe scenă, la momentul său!

Cristian Grigorescu, bărbatul-balerină, a fost următorul concurent luat la întrebări de Vlad Drgulin. Acesta a venit în platoul iUmor îmbrăcat în balerină și a făcut un dans special alături de un bărbat la costum. Drăgulin când l-a văzut a luat bâta în mână: "Zi-mi ce faci cu alea două din mâna ta!!".

Următoarea concurentă care trece pe sub radarul lui Vlad Drăgulin este Georgiana Năstase zis și "heșteg", care povestește că este actriță: "Nu sunt cu acte în regulă. Am făcut doar liceul, același liceu pe care l-ai făcut și tu".

Citește și: Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 6. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

Concurenta cu Generația Z îi spune lui Vlad Drăgulin ceea ce n-a spus pe scenă: "Am venit să fac stand up. Este pentru prima dată când fac asta", spune Ana Petcu.

Vlad Drăgulin, gazda show-ului “I mai mult Umor”

Serialul ”iMai mult Umor”, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro.

”iMai mult Umor” este povestea nevăzută din spatele produsului finit ”iUmor”, este spectacolul din spatele spectacolului, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

Hai să (re) vezi toate episoadele aici!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x