Antena Căutare

Aaaa, păi ce-ai făcut, mă, nene, mă? Șeful șmecheriei are concurență. A apărut cuplul regal al fițelor!

Zilele lui Andrei Versace sunt numărate. Regele fițelor are o concurență puternică după ce un cuplu de șmecheri a apărut pe internet și a demonstrat că Versace poate fi învins în luptă dreaptă

Zilele lui Andrei Versace sunt numărate. Regele fițelor are o concurență puternică după ce un cuplu de șmecheri a apărut pe internet și a demonstrat că Versace poate fi învins în luptă dreaptă.

Omul care dă ora exactă în domeniul șemcheriei are parte de o mare surpriză, când vede că nu e singurul rege din România. Un cuplu nou-nouț apărut pe firmament și este gata să-l detroneze pe adevăratul monarh al fițelor.

Cine are auzul fin să renunțe. Cheloo a fost oprit în trafic de Marian Godină!... E bomba anului. A apărut varianta românească a super-producției „Home Alone”. Bandiții Malone și Roby Roberto vor să-i s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x