Antena Căutare

Alex „Super super” a ajuns la...morgă! S-a plimbat cu mașina de la IML și a câștigat o sticlă de formol, tot „super super”!

Alex Nicolas face cel mai tare live pe Facebook, direct de la morgă! Tânărul are mulți prieteni care îl urmăresc zi de zi și acum a ajuns vedetă și la „În puii mei!”

Alex Nicolas face cel mai tare live pe Facebook, direct de la morgă! Tânărul are mulți prieteni care îl urmăresc zi de zi și acum a ajuns vedetă și la „În puii mei!

De data aceasta, personajul Alex „Super Super” a ajuns la...morgă! A avut grijă să descrie cum s-a dat cu mașina de la IML și a câștigat o sticlă de...formol!

„Salut, Maria, te pup!”, a avut Alex grijă să poarte un dialog cu cei „vii”, care i-au urmărit live-ul de la morgă!

Cum s-a distrat personajul „Super Super” la morga de la „În puii mei!”?

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi marea premieră a sezonului patru În puii mei!” și nu uita că show-ul poate fi urmărit și online, pe Antena Play!

„Mă mamaie, mă, tu mă iei la mișto?!” Micutzu a intrat în bucluc și l-a chemat pe Satana să își spună durerea, dar a reg... Cheloo merge la agățat și reușește să pună mâna pe „pradă”, dar în stilul său caracteristic! „Asta e bine că am mașină o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x