Antena Căutare

Andrei Versace, accidentat pe trecerea de pietoni

Aventurile lui Andrei Versace continuă săptămâna aceasta, în cel mai nou episod al emisiunii „În puii mei!”, difuzat în această seară, de la 20:30, la Antena 1

Aventurile lui Andrei Versace continuă săptămâna aceasta, în cel mai nou episod al emisiunii „În puii mei!”, difuzat în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Mihai Bendeac îl poartă de această dată pe „Ambasadorul fiţelor”, aşa cum se autointitulează acesta, într-o călătorie prin Bucureşti, „după o noapte regulamentară şi o <<clubăreală>> frumoasă, corectă, cum ne place nouă”, după cum a povestit Versace. Plimbarea lui Andrei Versace nu se sfârşeşte însă bine, acesta fiind acroşat de un şofer, chiar pe trecerea de pietoni. Ce se va întâmpla mai departe, telespectatorii vor putea urmări în aceasta seară, la Antena 1.

Tot în acest episod, Mihai Bendeac şi echipa sa de actori îi vor aduce în faţa telespectatorilor pe Adrian Mititelu într-o vizită de excepţie la logoped, pe torţionarul Vişinescu, într-un nou episod ca director de liceu, dar şi pe Narcisa şi Nicolae Guţă la cumpărături. Nici Roby Roberto nu putea rata întâlnirea cu fanii emisiunii, astfel că pentru ediţia din această seară, Mihai Bendeac i-a pregătit acestuia o întâlnire cu iubita sa, Daniela, pentru care s-a epilat şi s-a „tatuat”. Printre invitaţii speciali ai ediţiei se numără şi fosta asistentă tv a lui Mihai Morar, Natalia Mateuţ. Ce alte surprize a mai pregătit echipa, telespectatorii vor putea urmări miercurea aceasta, de la 20:30, într-un nou episod „În puii mei!”, la Antena 1.

Natalia Mateuţ, invitat special la „În puii mei!”... Regele fițelor a tamponat o mașină! Andrei Versace a oprit circulația în Dorobanți!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x