Antena Căutare

Bucureşti, anii '70! Cum îşi făceau temele la matematică, Piţi şi Gicuţă Hagi! „Învățătoarea voastră mi-a spus că sunteți praf!”

Bucureşti, anii 70: o întoarcere în timp și una... în sufragerie, acolo unde Piţi şi Gicuţa Hagi își făceau temele. Din păcate, cei doi nu le au nici cu adunările, nici cu scăderile.

Bucureşti, anii '70: o întoarcere în timp și una... în sufragerie, acolo unde Piţi şi Gicuţa Hagi își făceau temele. Din păcate, cei doi nu le au nici cu adunările, nici cu scăderile.

„Învățătoarea voastră mi-a spus că sunteți praf!”, le spune, înfuriat, tatăl-meditator. Cei doi elevi...de abia știu să scrie, nu să și socotească.

Vei râde cu gura pănă la urechi, crede-ne pe cuvânt, dacă dai play acestui clip!

Vadim, în război cu soacra: "Taci, că n-ai tu dialog cu mine, analfabet-o". Ce s-a întâmplat la Poarta Raiului... Metode sigure de a agăţa o boboacă cu Ilie Dumitrescu! 1. Tehnico-tactică/ 2. Niros: „Este vorba despre o chestiune de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x