Antena Căutare

"Cristosul mamii voastre!". Cum își pregătește Vișinescu elevii pentru BAC: "Vă îngrop de vii pe toți și "Aleluia"!

Reîntorşi din vacanţă, elevii clasei a XII-a se pregătesc temeinic pentru BAC. Visinescu se ocupa personal de instruirea lor, aşa cum ştie el mai bine. Ca un torţionar.

Reîntorşi din vacanţă, elevii clasei a XII-a se pregătesc temeinic pentru BAC. Vișinescu se ocupă personal de instruirea lor, aşa cum ştie el mai bine. Ca un profesor torţionar.

"V-aşteaptă un BAC şi e nasol / Vă bat pe toţi la fundul gol / Îl trag pe roata eu pe cine nu-l ia / Vă tund pe toţi, va schingiuesc / Vă scot toţi dinţii în timp ce să zâmbesc / Vă îngrop de vii pe toți şi Aleluia!"

"Și dormi și te relaxezi". Cum să cucerești o fată prin metoda hipnozei: "Ai belit... sunt nesugestibil!"

"Bă, piticanie ordinară...". Cum și-a cerut Corneliu Vadim Tudor iubita în căsătorie: "Eşti atât de urâtă... "Și dormi și te relaxezi". Cum să cucerești o fată prin metoda hipnozei: "Ai belit... sunt nesugestibil!&...

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Ultimele știri
x