Antena Căutare

Danelei i-a venit sorocul... Roby Roberto nu mai e singurel la greu. Are cei mai „copii frumoși din lume”!

Lucrurile frumoase se petrec cu mare repeziciune în viața lui Roby Roberto. După ce a reușit să ia Bacalaureatul, excentricul bucureștean a devenit tată de gemeni

Lucrurile frumoase se petrec cu mare repeziciune în viața lui Roby Roberto. După ce a reușit să ia Bacalaureatul, excentricul bucureștean a devenit tată de gemeni.

Pentru Daniela și Robert a sosit cel mai important moment din viața de cuplu. Cei doi urmează să devină părinți, însă aceasta nu este cea mai mare supriză a zilei. Aflată la un consult ginecologic de rutină împreună cu Daniela, Felea Gina se lasă controlată la rându-i de medic și află că este însărcinată. Malone și iubita sa nu apucă să sărbătorească momentul pentru că Daniela trebuie să să nască.

Emoțiile pe care le trăiesc toți protagoniștii seriei sunt risipite de medicul Utereanu, care îi spune proaspătului tătic: „Domnule, trebuie sã îţi dau o veste: eşti cel mai urât bãrbat pe care l-am vãzut vreodatã, dar ai cei mai frumoşi copii pe care i-am vãzut în viaţa mea!”.

E dramă în familia din universul paralel. Fiica celebrului cuplu s-a îndrăgostit de un tânăr căruia îi place să învețe... Neubert, ia notițe! Naționala de fotbal a României zbârnâie sub comanda celor mai cruzi preparatori din istorie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x