Antena Căutare

E alarmă-n România. Solistul de la Carla's Dreams a fost răpit. Identitatea cântărețului a fost dezvăluită!

Cel mai mare secret al showbizului românesc a ieșit la iveală. Malone și Dorian sunt cei doi „eroini” ai momentului după ce au pus la cale un plan de răpire a vedetei de peste Prut.

Cea mai neobișnuită combinație pusă la cale de Dorian pentru a scoate câțiva bănuți are un deznodământ neașteptat. După ce sunt refuzați de Roby Roberto, Malone și Dorian pun la cale răpirea solistului, scopul fiind de a-i afla adevărata identitate și a vinde marele secret către presa de scandal. Totul merge ca pe roate până în momentul în care machiajul de pe chipul muzicianului este îndepărtat.

Sub masca aparent impenetrabilă se ascunde nimeni altul decât marele... Fuego.

Invitat special la „În puii mei!”Adrian Minune e... singur acasă!... Cine are auzul fin să renunțe. Cheloo a fost oprit în trafic de Marian Godină!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x