Antena Căutare

E dramă în familia din universul paralel. Fiica celebrului cuplu s-a îndrăgostit de un tânăr căruia îi place să învețe

Titel, soția și cei doi copii ai familiei din universul paralel au plecat în vacanță. Cei patru sunt însoțiți de iubitul fetei, care, în mod surprinzător este un pasionat de studiu

Titel, soția și cei doi copii ai familiei din universul paralel au plecat în vacanță. Cei patru sunt însoțiți de iubitul fetei, care, în mod surprinzător este un pasionat de studiu.

Nici nu au plecat bine în concediu că au apărut primele probleme. Titel nu suportă ideea că fata lui cea dragă s-a îndrăgostit de un bărbat care habar nu are cine este Daniela Crudu și care, culmea, nu are nici măcar o biată tabletă. Totul începe să revină la normal după ce fiul familiei din universul paralel le dă vestea cea mare părinților săi: rămâne corigent la fizică.

Alertă la ORL. Unchiul Șușu cel mai simpatic surd din istorie isterizează un spital întreg... Danelei i-a venit sorocul... Roby Roberto nu mai e singurel la greu. Are cei mai „copii frumoși din lume”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x