Antena Căutare

Elevul Vadim s-a dezlănțuit la Bac și i-a executat pe toți! „Pitiiiiiică nenorocită, nu ți-e rușine! Ești atât de mică încât îți trebuie permis B ca să conduci căruciorul la hypermarket”

La „În puii mei!” lucrurile o iau complet razna, chiar în timpul unui examen de Bac! Studentul Vadim susține un examen la facultate. Din păcate, politicianul nu știe să rezolve subiectele, astfel încearcă să copieze!

La „În puii mei!” lucrurile o iau complet razna, chiar în timpul unui examen de Bac! Studentul Vadim susține un examen la facultate. Din păcate, politicianul nu știe să rezolve subiectele, astfel încearcă să copieze!

„Acest individ din dreapta mea, că altfel nu pot să îl numesc, nu mă lasă să copiez și eu de la el!”, a sărit Vadim supărat.

Și fiindcă profesorii nu i-au luat vorbele în serios, Vadim de la „În puii mei!” a explodat în cel mai savuros mod posibil!

„Pitiiiiiică nenorocită, nu ți-e rușine! Ești atât de pitică încât îți trebuie permis categoria B ca să conduci căruciorul la hypermarket”, a început furtuna de „blagosloveli” a lui Vadim!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi marea premieră a sezonului patru În puii mei!” și nu uita că show-ul poate fi urmărit și online, pe Antena Play!

Ha, ha ha, ce manevră! Elevul viclean a vrut să ia notă mare la Bac, dar profii i-au venit de hac la „În puii mei!”... „Mă mamaie, mă, tu mă iei la mișto?!” Micutzu a intrat în bucluc și l-a chemat pe Satana să își spună durerea, dar a reg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x