Căutare Live

Fiți pe fază! Sâmbătă de la ora 20.00, la Antena 1, Micutzu’ și Mincu se întrec în glume, în cadrul show-ului ”În puii mei!”

Sub sloganul ”Te uiți o seară, râzi o săptămână”, distracția continuă și sâmbăta aceasta, de la ora 20.00, la Antena 1, cu o nouă ediție a show-ului ”În puii mei!”, în cadrul căreia Mihai Bendeac și echipa sa vor aduce buna dispoziție prin scheciurile ce combină perfect umorul și ironia.

Cel mai recent sezon al îndrăgitului show vine și cu o noutate, o ”bătălie a glumelor” organizată de Maria Popovici, câștigătoarea sezonului II ”iUmor”. Competiția presupune ca două sau mai multe persoane să spună glume, iar cel care râde primul în hohote se consideră învins. Jocul este unul de notorietate pe Youtube, atât la noi cât și în S.U.A.

Cei care se vor întrece în glume, sâmbăta aceasta, în cadrul show-ului ”În puii mei!” sunt Cosmin Nedelcu, recunoscut de public drept ”Micutzu’” și Alexandru Minculescu, alias ”Mincu”.

Care dintre cei doi va câștiga ”bătălia” și ce alte surprize mai pregătesc Mihai Bendeac și colegii săi, telespectatorii vor vedea sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

Scheme de karate și palme pe bandă rulantă între Bendeac și Delia... Spaima fiţelor, Andrei Versace, ajunge în culmea desfrâului: ”Eu am ajuns în iad, un iad corect, corespunzător"...
Ultimele știri