Antena Căutare

Guess who's back? Vișinescu se întoarce în învățământ, iar teroarea se instalează printre chiulangii din liceul „Gala Galaction”

După o scurtă experiență pentrecută în poliție, Alexandru Vișinescu pare tot mai tentat să revină la conducerea liceului în care a cunoscut consacrarea

După o scurtă experiență pentrecută în poliție, Alexandru Vișinescu pare tot mai tentat să revină la conducerea liceului în care a cunoscut consacrarea.

O misiune specială îl face să trăiască amintiri de neuitat. Revenirea crudului Vișinescu printre liceeni are efectele scontate, iar comitetul de părinți îi cere in corpore să se întoarcă în funcția de director al instituției de învățământ.

Cătălin Botezatu, gest unic pentru iubita sa: „Următoarea colecție de chiloți va purta numele tău!”... Cea mai bună metodă prin care poți să treci cu pistoalele prin aeroport!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x