Antena Căutare

Și Vișinescu are slăbiciuni... Angela, profesoara care l-a îmblânzit pe cel mai sadic director de liceu!

Necruțătorul Alexandru Vișinescu trece prin momente neobișnuite. După ce s-a îndrăgostit de profesoara de religie, directorul liceului a început să fumeze... iarbă!

Necruțătorul Alexandru Vișinescu trece prin momente neobișnuite. După ce s-a îndrăgostit de profesoara de religie, directorul liceului a început să fumeze... iarbă!

Nimeni nu-i perfect. Nici măcar Alexandru Vișinescu, cel care a fost numit de curând director al unui liceu bucureștean. Cunoscutul torționar începe să dea semne de slăbiciune atunci când o cunoaște pe Angela, profesoara de religie. Fără apărare în fața superbe brunete, Vișinescu este salvat, pentru moment, de doi elevi care fumează în baie.

Pedeapsa pentru cei doi „curajoși” este cruntă. Aceștia, împreună cu dirigintele și alte două colege neastâmpărate, trebuie să curețe terenul de sport cu periuța de dinți. Numai că directorul școlii face imprudența de atrage un fum din țigareta elevilor. Urmarea este dură pentru Vișinescu. Doi polițiști îl arestează pe loc.

Consumul excesiv de... Borcea poate provoca războaie muzicale: Alina Vidican vs. Valentina Pelinel... Copii, mergeți la culcare! Număr de striptease și scene de un erotism feroce între Roby și Daniela!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x