Live acumFilm: Dragoste pe partie
Prime Time 20:00Film: Parker

Mafiotul cu suflet mare, Dănutzu Mocanu, elevul problemă care cere taxă de protecție elevilor chiulangii!

Cine ar fi crezut că Dani Mocanu este unul dintre acei elevi care pun preț pe prezența la cursuri? În spatele pachetului de mușchi se ascunde un suflet sensibil și conștiincios

Cine ar fi crezut că Dani Mocanu este unul dintre acei elevi care pun preț pe prezența la cursuri? În spatele pachetului de mușchi se ascunde un suflet sensibil și conștiincios, care încearcă să aducă toți tinerii în clase, chiar împotriva voinței acestora.

Săptămânal, Dănuțzu colectează taxa de protecție de la colegii săi care stau în afara sălilor de clasă, însă uneori are surprize neplăcute, care înseamnă apariția unor școlari care au obținut dreptul de a fi la fără taxă.

Toate calculele lui Mocanu sunt stricate atunci când directorul liceului apare în peisaj și începe să îl ia la întrebări pe curajosul licean,

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.