Antena Căutare

Mihai Bendeac recurge la un tratament special pentru a avea vocea lui Amza Pellea

Luni, 30 noiembrie, de la ora 20:30, “In puii mei” revine la Antena 1. Mihai Bendeac a pregatit personaje noi, personaje pe care le studiaza de multa vreme si care acum sunt gata sa apara pe micul ecran.

Luni, 30 noiembrie, de la ora 20:30, “In puii mei” revine la Antena 1. Mihai Bendeac a pregatit personaje noi, personaje pe care le studiaza de multa vreme si care acum sunt gata sa apara pe micul ecran.

Unul dintre rolurile pe care actorul le va interpreta in noul sezon este cel al lui Amza Pellea. Transformarea lui Bendeac nu a fost insa numai la nivel de infatisare. Pentru a avea o voce ragusita, la fel ca cea a regretatului Amza, Bendeac a recurs la un procedeu destul de dur: in 2 minute a alternat bauturi foarte fierbinti cu unele foarte reci. Intr-un timp extrem de scurt, a reușit ceea ce in mod firect se intampla in decurs de 2-3 zile.

Acesta este insa unul din sacrificiile pe care trebuie sa le faca pentru a da veridicitate personajului.

Cum va fi aceasta transformare si ce alte personaje urmeaza sa interpreze, telespectatorii vor descoperi luni, 30 noiembrie, de la ora 20:30.

Pregătiri pentru Nea Gigi și Roby Roberto! Printre gene, unghii false și păr, l-am luat pe Mihai Bendeac la întrebări... Mihai Bendeac, cel mai sincer interviu! Amintiri despre o beţie cruntă: ”M-au trezit doi polițiști locali"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x