Antena Căutare

Neubert, ia notițe! Naționala de fotbal a României zbârnâie sub comanda celor mai cruzi preparatori din istorie!

Mutu, Tamaș și ceilalți băieți răi din echipa națională trec prin momente dificile. Vișinescu și Burci fac instrucție cu vedetele tricolorilor, iar rezultatul este neașteptat

Mutu, Tamaș și ceilalți băieți răi din echipa națională trec prin momente dificile. Vișinescu și Burci fac instrucție cu vedetele tricolorilor, iar rezultatul este neașteptat.

Viața dulce din cantonamentele primei reprezentative de fotbal s-a terminat. Metodele revoluționare ale cuplului de preparatori Vișinescu-Burci dau rezultate neașteptate. După câteva zile de chin, Adrian Mutu revine la o greutate normală pentru un fotbalist, în vreme ce Tamaș refuză orice mililitru de alcool.

În schimb, Adi Popa, mijlocașul fără plămâni al Stelei, este de neoprit și acceptă cu zâmbetul pe buze orice provocare lansată de cei doi.

Danelei i-a venit sorocul... Roby Roberto nu mai e singurel la greu. Are cei mai „copii frumoși din lume”!... E cel mai „sângeros” duel al rimelor. Ruby dă piept cu Irina Loghin!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x