Antena Căutare

Nu ai fi bănuit niciodată cum ieșeau la agățat Gică Hagi și Victor Pițurcă. „22 de centimetri de coafează?”

Până să devină rivali, Gică Hagi și Victor Pițurcă erau prieteni buni. În anii 80, cei doi făceau furori în sălile de cinematograf, acolo unde mergeau împreună pentru a agăța „fetele frumoase și pline de lanțuri”, așa cum îi plăceau regelui fotbalului românesc

Până să devină rivali, Gică Hagi și Victor Pițurcă erau prieteni buni. În anii 80, cei doi făceau furori în sălile de cinematograf, acolo unde mergeau împreună pentru a agăța „fetele frumoase și pline de lanțuri”, așa cum îi plăceau regelui fotbalului românesc.

Au avut o tinerețe zbuciumată, în ciuda celebrității de care se bucurau. Ofensivi în teren, ofensivi și în viața extrasportivă, Gică și Piți au atacat în valuri sperând să o poată cuceri pe singura fată liberă din sala de cinema. Numai că încercările celor doi s-au lovit de un refuz categoric al brunetei, chit că Gică i-a oferit un argument greu de trecut cu vederea: „22 de centimetri te coafează?”

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x