Antena Căutare

Regele șmecherilor se transformă într-un „prăduitor”. O zi în pielea unui om obișnuit!

Andrei Versace, regele fiţelor, s-a hotărât să renunţe la "barosăneală" pentru o zi. Astfel va mânca un mic dejun necorespunzător şi va merge cu microbuzul la serviciu.

A renunțat la „confortul regesc” de care se bucură în fiecare zi pentru a vedea cum trăiesc „sclavii” obișnuiți. Așa că omul obișnuit cu kilometru zero al șmecheriilor se pierde pe la periferie unde decide să ia un mic dejun necorespunzător și să meargă în mașini care transportă sclavii în fiecare zi.

Agitație maximă. Maestrul Dinescu a lansat cel mai tare post de radio. Un atac informatic aruncă stația în aer!... „Roby Roberto vă îngroapă... certo!”. Roby Roberto și Malone intră-n afaceri cu morți, coșciuge și lumânări!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x