Antena Căutare

Transsexualul NAOMI revine în forță! „Nu trebuie să mai caut nimic la un bărbat, că știu exact unde e! Fă-ţi CASCO pentru că în seara asta te tamponez!”

Cea de-a treia ediție a show-ului ”În puii mei” a început în forță! Revenită din Germania, Naomi, asumată drept femeie, iese în oraș cu o nouă cucerire. Din păcate, e greu să fii o lady, după ce în trecut ai fost un mascul feroce. 

Cea de-a treia ediție a show-ului ”În puii mei” a început în forță! Revenită din Germania, Naomi, asumată drept femeie, iese în oraș cu o nouă cucerire. Din păcate, e greu să fii o lady, după ce în trecut ai fost un mascul feroce.

„„Nu trebuie să mai caut nimic la un bărbat, că știu exact unde e!”,a răspuns Naomi, încurcată de întrebarea candidă a pretendentului, muzician la Filarmonică: "Fă-ţi CASCO pentru că în seara asta te tamponez!", i-a mai spus Naomi.

Ca de fiecare dată, scheciurile cu personaje inspirate din actualitatea românească duc parodia la un alt nivel, îmbinând perfect umorul și ironia.

Andrei Ciobanu, Radu Bucălae și Maria Popovici se înfruntă în ”bătălia glumelor”, iar transsexualul Naomi revine la „În ... Vadim, în război cu soacra: "Taci, că n-ai tu dialog cu mine, analfabet-o". Ce s-a întâmplat la Poarta Raiului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x