Antena Căutare

(VIDEO) Avem dovada! Cum îl bate Mircea Lucescu pe fiul său, Răzvan. Motivul conflictului îl reprezintă nota la limba română!

Nu e ușor să fii fiul celui mai valoros antrenor de fotbal al României. Mircea Lucescu este foarte exigent atunci când vine vorba de notele băiatului său. Un telefon inopinat primit de la profesoara de Limba Română dezlănțuie iadul în casa familiei Lucescu.

Tânărul Răzvan încasează palmă după palmă, iar când tatăl său află că au sosit și tezele, iar nota băiatului este sub așteptări, lucrurile iau o întorsătură dramatică.

Evident, totul reprezintă doar o scenetă teribil de amuzantă la „În puii mei” în care rolurile principale sunt deținute de Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin.

„Râzi ca prostul” sau „Smardoiala caterincii” te amuză până la lacrimi! „De fiecare dată când mă plimb cu ambulanța, lum... Ce momente delicate! Fuego zbiară la partenera sa de viață: „Ai grijă la sarmalele alea, că se ard, tâmpito!”...

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Ultimele știri
x