Antena Căutare

Vișinescu a murit! Trăiască Alexandru Vișinoiu, un om nou cu o viață nouă... Fără obligații!

Exilul forțat în îndepărtata Cuba l-a schimbat mult pe torționarul Vișinescu. Cu o înfățișare nouă, sadicul personaj încearcă să-și pună ordine în viață, iar primul loc în care ajunge, la revenirea în București, este un club de fițe din Capitală.

Arată ca un star rock. Cu pletele-n vânt și cu o barbă tunsă atent, Alexandru Vișinescu revine în orașul său de suflet. Bucureștiul îl primește cu brațele deschise, dar sub altă identitate. Alexandru Vișinoiu este noul nume al torționarului, iar sub noua înfățișare selebrul personaj vrea să descopere frumusețile capitalei.

După ce se împrietenește cu trei domnișoare atrăgătoare, Vișinoiu ajunge într-un club de noapte, însă nu reușește să asculte sfatul prietenilor și iadul se dezlănțuie în ritm de muzică.

E bomba anului. A apărut varianta românească a super-producției „Home Alone”. Bandiții Malone și Roby Roberto vor să-i s... A sosit momentul adevărului. Cine e mai tare-n... rime? Smiley și Carla's Dreams în „război deschis”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x