Antena Căutare

Vișinescu s-a întors! Au mai rămas cinci... secunde până la curățenia generală într-un supermarket prădat de punkeri!

Brutalul Alexandru Vișniescu a revenit la vechile obiceiuri. Dacă până acum și-a tocat nervii cu tot felul de activități mult prea blânde pentru prefeințele sale, înregimentarea sa în poliție îi aduce mult-visatele satisfacții profesionale

Brutalul Alexandru Vișniescu a revenit la vechile obiceiuri. Dacă până acum și-a tocat nervii cu tot felul de activități mult prea blânde pentru preferințele sale, înregimentarea sa în poliție îi aduce mult-visatele satisfacții profesionale.

Nu există caz pe care Alexandru Vișinescu să nu-l rezolve cu brio. După ce și-a scos de la naftalină bătrâna Dacie de miliție, înspăimântătorul personaj trece la acțiune. Împreună cu partnerul său, un nostalgic patentat, Vișinescu trebuie să-i găsească pe cei care se fac vinovați de dispariția mai multor produse dintr-un supermarket.

Folosindu-se de metode specifice, noul polițist începe curățenia de toamnă, capturându-i pe rău-făcătorii care erau „niște bețivi cu creastă”, potrivit caracterizării lui nea Sandu!

Nu ai fi bănuit niciodată cum ieșeau la agățat Gică Hagi și Victor Pițurcă. „22 de centimetri de coafează?”... Magie și nu prea! Vlad Grigorescu l-a lăsat fără bani pe Dorian Popa în cel mai simplu mod!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x