Căutare Live

Ispite Insula Iubirii 2018. Cine sunt și cum arată 12 ispite feminine masculine

Ispite Insula Iubirii 2018. Cine sunt si cum arată 12 ispite feminine masculine. Insula Iubirii a avut premiera pe 3 și 4 septembrie 2018, la ora 20.00, în Program TV Antena 1. Cele 6 ispite feminine sunt Nicoleta Dragne, Maria Ilioiu, Carmen Cinpoca, Dana Badea, Irina Storia și Eugenia Rotari

Insula Iubirii

youtube.com

Faimosul concurs “Insula Iubirii” se laudă cu noi ispite seducătoare. Cel de-al patrulea sezon “Temptation Island – Insula Iubirii” a început pe 3 septembrie, de la ora 20:00 pe Antena 1. Ispitele feminine sunt gata să scoată la iveală ce simt concurenții, petrecând 20 de zile cu aceștia pe o insulă exotică.

Cele 6 ispite feminine

Nicoleta Dragne a mai avut rolul de ispită în acest concurs în sezonul 3. Ea a reușit să despartă cuplul format din Cătălin Meșter și Nicoleta Molnar. La întoarcerea de pe insula exotică, Nicoleta și Cătălin păreau să aibă o relație serioasă și el chiar a cerut-o de soție. În cele din urmă cei doi s-au despărțit la începutul acestui an.

Maria Ilioiu este o altă ispită provocatoare, intrând în concurs pentru a treia oară. Ea declară că acest concurs a ajutat-o să se descopere pe sine. Când roșcata focoasă a apărut pentru prima dată în concurs fostul iubit al Elenei Stroe s-a îndrăgostit de ea până peste cap.

Ispita Carmen Cinpoacă, la doar 22 de ani, este o persoană foarte puternică și ambițioasă. Ba mai mult decât atât, este foarte hotărâtă declarând că ultima sa relație s-a terminat din pricina faptului că iubitul ei nu era suficient de matur pentru ea.

Dansatoare profesionistă și coregraf, Dana Badea, joacă rolul unei alte ispite. Dana se consideră o persoană îndrăzneață și recunoaște că ar vrea să trăiască noi experiențe.

Irina Stroia în vârstă de 22 de ani joacă pentru prima dată rolul de ispită în sezonul 4 din “Temptation Island – Insula Iubirii”. Ea afirmă “Nu imi place să mă laud, îmi place să demonstrez”. În trecut, aceasta a făcut judo, fiind o persoană activă și dinamică.

La doar 25 de ani, Eugenia Rotari, are o afacere cu produse tradiționale împreună cu părinții săi. Ea spune că se bazează pe farmecul său în acest sezon, fiind foarte sigură pe ea.

Cele 6 ispite masculine

Andy, cu un fizic de invidiat, devine pentru a doua oară ispită în sezonul 4 al acestei emisiuni. El e pasionat de sport, de citit și iubește să călătorească. Andy spune că abia așteaptă noul sezon, declarând că va fi unul captivant.

Cea de-a două ispită masculină este Raul este deja cunoscut de fanii emisiunii. Toate telespectatoarele îl îndrăgesc pe Raul. El este model și professor de ski, caracterizându-se ca fiind un om calm, sociabil și sincer.

Alex, venit tocmai din Spania, este o altă ispită sexy din acest sezon al emisiunii “Insula Iubirii”. Acesta e pasionat de lectură și călătorii și vrea să experimenteze lucruri noi.

Citește și
colaj de imagini cu maria si liviu de la mireasa sezon 3
Mireasa sezon 3. Ce a apărut pe profilul lui Liviu după ce Maria s-a afișat cu noul iubit
Mireasa sezon 3. Ce a apărut pe profilul lui Liviu după ce Maria s-a afișat cu noul iubit
simona gherghe intr o rochie rosie
Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată ce povești au cele 8 fete
Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată ce povești au cele 8 fete
simona gherghe intr-o rochie rosie la finala mireasa
Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată poveștile băieților și mamelor
Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată poveștile băieților și mamelor
Mai multe articole

Venit din Italia, Mircea, în vârstă de 30 de ani, este model, instructor sportiv și actor. Ispita cu un corp de invidiat a fost imaginea unor firme mari de ceasuri și haine. Mircea e încrezător și spune că ar putea cuceri orice concurentă.

Cristian, la doar 22 de ani, a fost întotdeauna pasionat de sport. El a făcut dans sportiv și fotbal, având un corp bine lucrat. De aceea, el spune că va atrage ușor privirile femeilor din concurs.

George este o altă ispită din noul sezon. El are 26 de ani și vine din București. Acesta declară că e sociail și foarte ambițios. George e antrenor de fitness și a făcut kick-boxing de performanță în trecut.

Pregătește-te să vezi noul sezon din emisiunea ta preferată. Patru cupluri care au relații de lungă durată vor încerca să își demonstreze iubirea și încrederea unul în celălalt. Astfel, ei își vor putea testa relația pentru a vedea dacă pot face pasul cel mare sau vor merge pe căi separate.

Sursă foto: youtube.com

Andy, Cristian și George, din cel de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii”, lansează piesa ”Ispite”... Cupluri Insula Iubirii 2018. Cine sunt și cum arată...
Ultimele știri