Antena Căutare

Adrian și Denisa, confruntarea finală la ”Insula Iubirii”: "Ai făcut sau nu sex cu Andi?" Imaginile care l-au scos din minți pe concurent

O nouă ediție a emisiunii Insula Iubirii îi aduce față-n față pe Adrian și Denisa, care s-au întâlnit pentru confruntarea finală. 

O nouă ediție a emisiunii ”Insula Iubirii” îi aduce față-n față pe Adrian și Denisa, care s-au întâlnit pentru confruntarea finală.

Astfel, cei doi au stat față în față, iar Adrian a mărturisit că este dispus să meargă mai departe, în cazul în care aceasta nu a făcut amor cu Andi.

Deși Denisa a negat vehement, Radu i-a arătat un filmuleț, care l-a enervat teribil pe Adrian.

”Ce e aici? De ce minți? Tu chiar crezi că pot să te cred văzând așa ceva?”, a întrebat-o Adrian, care a reacționat dur.

”Am văzut ce s-a întâmplat, eu n-am cum să cred. Vreau să vină și să-mi zică Andi dacă s-a întâmplat sau nu.”, a spus Adrian.

Vezi întreg momentul, în clipul de mai sus!

Citește și: Ce s-a întâmplat la ”Insula Iubirii”, episodul 19, sezonul 5! Denisa l-a părăsit pe Adrian: ”M-am îndrăgostit de Andi!”

Adrian, din nou la ”Insula Iubirii”?! Ce planuri are iubitul Denisei: ”Vreau să-mi schimb corpul și să revin în Thailand... Denisa, dată de gol de Adrian, la ”Insula Iubirii”! Secretul care a ieșit la iveală: ”M-a înșelat, da!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x