Insula Iubirii

Dezvăluiri bombă! Ispita Andi de la „Insula Iubirii” se însoară? Ce a spus despre femeia cu care vrea să își petreacă viața

 

Ispita Andi de la „Insula Iubirii” a dezvăluit dacă are planuri de căsătorie și a descris-o pe femeia cu care ar vrea să își petreacă viața. El a recunoscut și ce a simțit atunci când a aflat că Hannelore divorțează de Bogdan.

„Da, pot să spun că am avut niște sentimente pentru Hannelore. Eu am simțit să fiu mai mult decât o ispită pentru ea și asta am și făcut. Când faci ce simți, faci bine. Singurul lucru de care mi-a părut rău a fost că oamenii care au participat la emisiune nu și-au învățat lecția. De asta îmi pare rău”, a spus Andi, la Antena Stars.

„Ea probabil a simțit mult timp că și-a negat trăirile. Când am aflat că a divorțat, am simţit bucurie pentru ea că a realizat că trebuie să se elibereze. Nu o nuntă, nu un act o poate face fericită”, a mai dezvăluit el.

Andi a explicat motivul pentru care în prezent nu are o relație cu Hannelore.

„I-am explicat şi ei şi tuturor o să vă zic acelaşi lucru. Sunt de părere că anumite momente nu le poţi recrea. A fost frumos, dar a fost atunci. Nu mai este nici mediul propice, nici din partea mea, nici din partea ei probabil. Nu are rost să forţăm un lucru de dragul vremurilor trecute, când nu mai suntem aceeaşi”, a explicat Andi.

El a vorbit și despre ce s-a întâmplat între el și Hannelore după ce s-au reîntâlnit după încheierea show-ului TV.

„Nici măcar nu a existat un sărut pe Insulă, care relaţie?… Au fost nişte chestii pe care trebuia să i le spun sau trebuia să mi le spună, am lămurit, am clarificat anumite situaţii”, a afirmat Andi.  

Întrebat dacă are planuri de căsătorie și cum ar trebui să fie o parteneră potrivită pentru el, Andi a răspuns: „Nu mă însor. Am zis că până la 30 de ani ar trebui să fac acest pas… Nu există femeia ideală. E greu să o găseşti. Oamenii ideali nu există. Există oameni cu care te completezi, cu care ai aceeaşi energie”.

„Aici nu mă deranjează (n.r. operaţiile estetice). Nu e niciun plus, niciun minus. Dacă sunt făcute cu bun gust, e OK. Hannelore mi-a plăcut pentru că pe partea fizică era foarte naturală. E o foarte bună dansatoare. Asta îmi mai place, să aibă o pasiune. Şi să pună unghii, nu contează. Să fie independentă e important, asta îmi arată caracterul ei”, a adăugat Andi.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

🌴💔 Urmăreşte Insula Iubirii pe Antena Play: https://s.a1.ro/ZMuaphZ. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu!