Antena Căutare

ANDI, noua ispită masculină de la "Insula Iubirii", îşi deshide sufletul: "Am o familie foarte unită şi am realizat multe lucruri în viaţă de care sunt mândru"

Printre ispitele masculine din acest sezon, care le vor face serile mai frumoase doamnelor şi domnişoarelor, se numără un tânăr pasionat de sport, cu un fizic hipnotizant, îndrăgostit de călătorii şi de cărţi. Faceţi cunoştinţă cu Andi!

Printre ispitele masculine din acest sezon, care le vor face serile mai frumoase doamnelor şi domnişoarelor, se numără un tânăr pasionat de sport, cu un fizic hipnotizant, îndrăgostit de călătorii şi de cărţi. Faceţi cunoştinţă cu Andi!

Tânărul s-a confesat şi a răspuns unor întrebări la care puţini s-ar încumeta să răspundă!

"Sunt foarte multe lucruri care mi-au plăcut pe timpul participării la emisiune... Atmosfera de vis creată pe insulă, combinată cu locul superb unde s-a desfășurat emisiunea, prieteniile care s-au legat acolo și oamenii pe care i-am cunoscut. Toate acestea au dus la o experiență de neuitat pentru mine.

Mi s-a părut foarte greu să mă distrez în fiecare zi, obosești la un moment dat, nu e nici distracția pentru oricine . Lăsând glumă la o parte, nu, nu mi s-a părut niciodată greu, dar emoții am avut. Însă lucrurile pe care le-am făcut acolo au venit în mod natural din partea mea și nu am simțit în vreun fel ceva greu

În viața de zi cu zi sunt mult mai disciplinat poate, când vine vorba despre sport și alimentație, și poate nu mă las dus de val așa des. Pe insulă am ales însă să fiu mult mai degajat și să las lucrurile să se întâmple oarecum de la sine".

Ispita noastră recunoaşte că experienţa din Thailanda l-a ajutat să se descopere mai bine.

"Odată cu participarea la emisiune am învățat că ar trebui să fiu mult mai sigur pe mine și calitățile mele. Nu cred că am o realizare așa mare încât să mă definească. Cred însă că am multe realizări pe care le-am făcut de-a lungul timpului, cum ar fi prima mașină cumpărată din banii mei, prima locuință, primul concurs câștigat de fitness. Sunt foarte mândru de familia mea, consider că este o realizare să ai o familie unită cum am eu, care mi-a fost alături în momentele cele mai grele din viața mea", a povestit Andi.

NU RATA LUNI ŞI MARŢI, DE LA 20:30, SEZONUL AL TREILEA "INSULA IUBIRII - TEMPTATION ISLAND", DOAR LA ANTENA 1!

Atingeri interzise, îmbrăţişări fără perdea şi priviri periculoase! Imaginile de la "Insula Iubirii" pe care n... Până şi VIKINGUL de la "Temptation Island" se teme de Insula Iubirii. Robert Popescu recunoaşte: "Nu m-aş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x