Antena Căutare

Andrei Rotaru și-a acoperit tatuajul pe care l-a făcut identic cu cel al Diandrei. Cum a apărut în online și ce detaliu s-a văzut

Andrei Rotaru a acoperit definitiv tatuajul comun pe care l-a făcut cu Diandra. Ce au observat imediat fanii în mediul online!

Galerie
Andrei Rotaru și-a acoperit tatuajul pe care l-a făcut identic cu cel al Diandrei | Antena 1, Facebook

Andrei Rotaru și ispita Diandra Doris Moga au reușit să creeze o conexiune aparte pe Insula Iubirii după ce au descoperit cât de multe lucruri aveau în comun.

Cei doi s-au apropiat extrem de ușor în timpul emisiunii și au trecut la pași importanți demni de o relație într-un timp destul de scurt, în pofida așteptărilor telespectatorilor și ale soției sale, Cristina Rotaru.

Pe lângă faptul că Andrei și Diandra au decis să doarmă împreună la scurt timp după ce s-au cunoscut, trecând peste barierele unei prietenii, cei doi au luat și câteva decizii care o să le amintească toată viața unul de celălalt.

Mai exact, ispita și fostul concurent și-au făcut un tatuaj identic cu o însemnătate aparte, dar pe care Andrei a decis să îl acopere definitiv, dând de înțeles că vrea să treacă peste acest capitol din viața sa.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Anamaria a reacționat după ce Simona a acuzat-o că ispita „avea un interes clar faţă de Claudiu”. Ce a dezvăluit roșcata

Iată cum a apărut fostul concurent în mediul online și ce detaliu neașteptat au observat imediat fanii!

Andrei Rotaru și-a acoperit definitiv tatuajul comun pe care l-a făcut cu Diandra

Cei doi participanți la emisiune au fost o adevărată surpriză pentru telespectatori, mai ales că aceștia s-au comportat încă de la început de parcă s-ar fi cunoscut de o viață.

Insula Iubirii i-a apropiat atât de mult, încât spre finalul sezonului, Andrei și Diandra au decis să își facă un tatuaj comun, identic, care să le amintească întotdeauna despre ceea ce a existat între ei.

Cu toate acestea, se pare că acum fostul concurent a luat cu totul o altă decizie cu privire la tatajul care avea să îi amintească pentru tot restul vieții de ispită.

Citește și: Oana Monea nu mai arată deloc așa cum o știa o țară întreagă. La ce schimbare de look a apelat ispita Insula Iubirii

Andrei a publicat în mediul online o imagine prin care fanii să vadă că tatuajul nu mai există, însă aceștia au observat și alte detalii la care nimeni nu se aștepta.

Iată imaginea!

Se pare că Andrei a acoperit cu totul tatuajul comun pe care l-a făcut cu Diandra, iar în locul soarelui a ales o felină pe care internauții au numit-o „satana”.

Cu toate acestea, alt detaliu a atras atenția mai mult decât acesta s-ar fi așteptat.

„A slăbit mult” a fost observația pe care a făcut-o o internaută în cadrul unei postări dintr-un grup dedicat fanilor Insula Iubirii.

Citește și: Mama Cristinei Rotaru, cuvinte grele la adresa Diandrei. Ce a putut să spună femeia despre ispită după apariția interviului

Ce a ales Diandra să facă cu tatuajul identic cu al lui Andrei

Ispita se pare că nu regretă tatuajul făcut și a revenit în mediul online cu o explicație cât se poate de simplă pentru acest lucru.

„De ce aș regreta? Soarele are o semnificație (a mea) proprie și personală. Să te orientezi mereu spre lucrurile luminoase în viață și să fii un om pozitiv. Să îmbrățișezi partea frumoasă a vieții și toate etapele bune care urmează să se întâmple” a motivat Diandra în urmă cu aproximativ 2 luni în cadrul unei postări pe InstaStory în momentul în care un urmăritor a întrebat-o dacă nu regretă „tatuajul matchy”.

Cum arătau Iustina și Cornel de la Insula Iubirii la începutul relației. Cei doi urmează să devină părinții unei fetițe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 15 octombrie. Iuliana și Ovidiu au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 15 octombrie. Iuliana și Ovidiu au câștigat suma de 25.000 de lei! Marti, 15.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x