Antena Căutare

Anamaria a reacționat după ce Simona a acuzat-o că ispita „avea un interes clar faţă de Claudiu”. Ce a dezvăluit roșcata

Ispita Anamaria, reacție imediată după ce Simona a acuzat-o că ar fi avut alte interese față de Claudiu! Cum i-a răspuns roșcata fără rețineri!

Galerie
Anamaria a reacționat după ce Simona a acuzat-o că ispita „avea un interes clar faţă de Claudiu”. | Antena 1

Simona și Claudiu au format un cuplu frumos, dar care ușor-ușor s-a destrămat după ce au participat la Insula Iubirii, acolo unde bărbatul s-a apropiat extrem de mult de ispita Anamaria.

Deși roșcata a asigurat-o pe fosta concurentă la bonfire-ul final că ea doar și-a jucat rolul de ispită, Simona a susține că lucrurile au stat de fapt altfel față de cum aceasta i-ar fi recunoscut.

Citește și: Cum arăta Anamaria Vaida în urmă cu 12 ani. Ispita de la Insula Iubirii sezonul 8 era complet schimbată

Iată ce schimb de reproșuri au apărut în mediul online între cele două după ce la bonfire au avut parte de o comunicare pe care mulți au apreciat-o!

Articolul continuă după reclamă

Anamaria a reacționat după ce Simona a acuzat-o că ispita „avea un interes clar faţă de Claudiu”

Fosta iubită a lui Claudiu a lansat în mediul online o informație care a determinat-o pe ispita Anamaria să reacționeze imediat.

Mai exact, Simona consideră că ispita ar fi avut mai multe gânduri cu iubitul ei, nu doar să îl ispitească, fapt care a făcut-o pe Ana să își expună și ea părerea în online.

„Cât despre sfaturile primite de genul „nu pleca capul, pică coroana” sau aluziile cum că „nu i-ar fi milă de mine” şi „cum îţi aşterni, aşa îți adormi”, spun doar atât: am apreciat mesajul, dar nu am ținut cont de el, deoarece venea din partea unei femei care avea un interes clar faţă de Claudiu și care se vedea sau încă se vede într-o posibilă relație cu el” a scris Simona pe Instagram.

Citește și: Claudiu de la Insula Iubirii ar fi fost luat pe sus de bodyguarzi într-un club exclusivist din Capitală. Ce s-a întâmplat

Anamaria nu a stat pe gânduri și a scris și ea câteva cuvinte, drept replică la spusele fostei concurente.

Cu toate că roșcata a spus de nenumărate ori că între ea și Claudiu nu a existat nimic mai mult, cei doi au fost văzuți împreună de mai multe ori după ce s-a încheiat difuzarea emisiunii.

„Oamenii vor vorbi despre tine indiferent de ceea ce faci. Așa că, trăiește-ti cât mai frumos viața și fă spectacol”, a răspuns aceasta postând o fotografie chiar de când era la filmările sezonului 8 Insula Iubirii.

Deși cele două că s-au înțeles la bonfire mult mai bine decât alte foste concurente cu cele care le-au ispitit partenerii, se pare că acum au apărut mici înțepături care distrug percepțiile publicului.

Fanii emisiunii au empatizat foarte mult cu felul în care Anamaria a vorbit cu Simona, dar și felul în care Simona a tratat-o pe ispită. Dialogul dintre cele două a fost extrem de răspândit în mediul online, acolo unde cele două femei au primit doar cuvinte de laudă și aprecieri din partea celor care le-au urmărit cu sufletul la gură.

Cu toate acestea, se pare că relația dintre cele două a suferit modificări după ce Anamaria a fost văzută de mai multe ori în preajma lui Claudiu.

Citește și: Scandal uriaș între Claudiu și ispita Romeo de la Insula Iubirii, la un eveniment: „Au venit bodygurazii, ne-am trântit pe jos”

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 11 octombrie. Mădălin și Dilinca au câștigat 15.000 de lei pentru Teodor
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 11 octombrie. Mădălin și Dilinca au câștigat 15.000 de lei pentru Teodor Vineri, 11.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x