Insula Iubirii

PREMIERA: 3 septembrie | LUNI | ora 20.00

Aurel şi Alexandra, cuplul greu încercat de la “Insula Iubirii”! Concurentul a înşelat, din nou. Maria l-a cucerit iremediabil: "Este bărbatul de acum un an, din păcate"

 

Timp de mai bine de doi ani, Alexandra a suportat minciunile lui Aurel. Înşelată şi uimilită, ea a iertat mereu sperând în schimbarea lui. Deşi de un an de zile acesta nu i-a mai dat niciun semn de îndoială, “Insula Iubirii” i-a arătat concurentei noastre că “lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba”…

Conştientă de pericolul la care este supusă relaţia lor, Alexandra se roagă în fiecare zi ca Aurel să nu calce din nou strâmb… Cel de-al şaptelea episod “Insula Iubirii”, sezonul al treilea”, începe, însă, cu dovada clară că Maria a reuşit să îl ispitească.

Episodul integral necenzurat este pe Antena Play!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

Urmăreşte Insula iubirii integral si pe Antena Play: https://goo.gl/El7zqk. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe