Antena Căutare

Galerie foto! Cum arăta vulcanica Dee Dee de la "Insula Iubirii" în urmă cu câţiva ani! Nu ai recunoaşte-o!

Dee Dee este una dintre cele mai controversate concurente din cel de-al treilea sezon "Insula Iubirii - Temptation Island". După câteva zile petrecute în Thailanda, roșcata a reușit să se evidențieze prin comportamentul ei atipic, coleric și imprevizibil.

Dee Dee este una dintre cele mai controversate concurente din cel de-al treilea sezon "Insula Iubirii - Temptation Island". După câteva zile petrecute în Thailanda, roșcata a reușit să se evidențieze prin comportamentul ei atipic, coleric și imprevizibil.

Dee Dee de la "Insula Iubirii" a reuşit însă să câștige și atenţia telespectatorilor printr-un look fresh, adolescentin. Iubita lui Robert este o roșcată creață, însă acum câțiva ani, tânăra era de nerecunoscut!

Pe pagina personală de Facebook, Dee Dee are câteva fotografii făcute în urmă cu câțiva ani, în care apare cu o înfățișare total diferită de cea de acu. Pe atunci, concurenta era o blondă convinsă și, trebuie să recunoaște, îi stătea foarte bine!

DeeDee (26 de ani) - studentă și Robert (26 de ani) - operator calculatoare - sunt din Pitești și formează un cuplu de doi ani și-și doresc să se mute împreună. Ei spun că se cunosc din clasa a VI-a și atunci au devenit prima dată prieteni, când le plăcea să meargă la film. Drumurile lor s-au despărțit la finalul școlii generale, dar s-au reîntâlnit după șapte-opt ani, când el a încercat, timp de doi ani, să o recucerească. DeeDee este foarte temperamentală și spune că în relația lor lucrurile se întâmplă după cum vrea ea. Ea s-a înscris la emisiune pentru că vrea să își testeze propriile limite, dar și pe cele ale relației, iar el vrea să vadă cum va rezista ea tentațiilor. Amândoi spun că această emisiune le va dovedi cât sunt de compatibili și răbdători.

Nicoleta, cea mai sexy ispită de la „Insula Iubirii” le-a prezentat-o tuturor pe sora eu mai mică. Fanii, încântați pest... Aurel şi Alexandra, cuplul greu încercat de la “Insula Iubirii”! Concurentul a înşelat, din nou. Maria l-a cucerit ireme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x