Antena Căutare

Bianca Giurcă, reacție neașteptată după ce Radu Vâlcan i-a oferit un cadou. Ce detalii s-au aflat după emisiune

La scurt timp după ediția 12 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Bianca Giurcă, iubita lui Marius Moise, și-a surprins urmăritorii cu un mesaj neașteptat pe Instagram.

colaj foto cu bianca giurca si marius moise de la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Bianca Giurcă a făcut noi dezvăluiri despre Mariuse Moise, după ediția 12 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

În ediția 12 a emsiunii Insula Iubirii sezonul 7, concurentele au fost la o ceremonie a focului unde au avut ocazia să vadă noi imagini cu partenerii lor.

După ce Radu Vâlcan i-a oferit un cadou, tânăra a făcut o dezvăluire neașteptată pe Instagram.

Ce mesaj a transmis Bianca Giurcă după ce Radu Vâlcan i-a oferit un cadou la bonfire, la Insula Iubirii sezonul 7. Ce a zis despre Marius Moise

După ce au văzut imagini cu partenerii lor, Radu Vâlcan a purtat o conversație neașteptată cu Bianca Giurcă și tânăra a recunoscut faptul că ea nu a primit cadouri de la iubitul ei, Marius Moise.

„Pur și simplu vreau să îți fac un cadou. Este Sfântul Benedict, un protector al sufletului, al încrederii și al energiei de care vreau să ai parte în fiecare zi”, a zis Radu Vâlcan, spre marea surpriză a tinerei, la finalulul ceremoniei focului din ediția 12 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Citește și: Insula Iubirii, 28 iulie 2023. Marius Moise a decis să se despartă de Bianca Giurcă, după ce a văzut imaginile cu ea și Alin

La scurt timp după difuzarea ediției, tânăra a avut o reacție neașteptată pe Instagram. A făcut dezvăluiri neașteptate în cadrul unor InstaStory-uri.

„Mi se pare absolut normal să nu mai faci cadouri unei persoane care nu le apreciază și nu le prețuiește. Mi se pare nedrept să sari așa în capul unui om fără să cunoști și partea lui de adevăr. Marius, cum am zis și în emisiune, este omul care a fost lângă mine indiferent dacă am fost într-o relație sau nu. Care m-a sprijinit și m-a ajutat să devin un om mai bun. Care dacă am simțit că vreau să renunț la facultate, m-a împins de la spate să continui, dacă am avut vreun „viciu” s-a luptat cu mine ca să scap de el, care și-a dorit întotdeauna să fiu independentă ca să nu permit cuiva să mă folosească, care mi-a ascultat toate lucrurile dureroase și m-a ajutat să trec peste ele. Dacă am ajuns să câștig banii pe care îi fac acum, tot datorită lui, pentru că a tras cu dinții de mine să devin un om mai bun. Cu el am plecat prima dată din țară, și lângă el am făcut prima dată niște lucruri. Pe care la momentul respectiv nu le-am apreciat. Vă gândiți puțin și invers? Cât să tragi de un om care are mereu tendința să se tragă singur în jos? Mi-a fost iubit, tată, frate, prietene, toate în același timp. Câți dintre voi, care îl judecați, sunteți dispuși să supliniți toate lipsurile astea la o persoană? Nu consider că am fost manipulată de el absolut nicio secundă, atâta timp cât el a încercat doar să mă ajute să evoluez și să nu fiu dependentă de el nici emoțional, nici financiar, ba din contră cred că situația a fost invers de multe ori”, a fost mesajul neașteptat pe care Bianca Giurcă l-a publicat în cadrul unui InstaStory pe pagina ei personală de Instagram.

Citește și: Insula Iubirii, 28 iulie 2023. Bianca Giurcă s-a sărutat cu ispita Alin Simoiu și camerele de filmat au surprins totul

Apoi, într-un alt Story a vorbit despre infidelitate și alte detalii despre Marius Moise:

„Iar poveștile cu Ibiza și vacanțele cu băieții, sunt în perioada în care nu aveam o relație serioasă și nu ne gândeam să avem. Iar după ce noi am avut o relație serioasă, el deși i-am permis, nu a mai plecat nicăieri. A preferat să meargă cu mine în vacanțe, deși eram tot timpul stresată și nemulțumită. Pe mine, Marius în relația pe care am avut-o până la momentul filmării emisiunii, nu m-a înșelat. A fost singura situație, unde noi eram despărțiți, atât”, a mai completat Bianca Giurcă, într-un alt Story.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Eda Csoregi, ispita de la Insula Iubirii sezonul 6, și-a făcut o schimbare neașteptată de look. Cum arată acum... Insula Iubirii, sezonul 7. Ema Oprișan și Claudia Florescu au vorbit despre apropierile dintre Bianca Giurcă și Alin Sim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x