Antena Căutare

Insula Iubirii, 28 iulie 2023. Bianca Giurcă s-a sărutat cu ispita Alin Simoiu și camerele de filmat au surprins totul

Camerele de filmat au surprins primul sărut de la vila fetelor, în ediția 12 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Colaj cu Bianca Giurcă și Alin Simoiu pe plajă în ipostaze diferite la Insula Iubirii Galerie
Camerele de filmat au surprins primul sărut de la vila fetelor, în ediția 12 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

În ediția 12 a emisiunii Insula Iubirii, ceva complet neașteptat s-a întâmplat la vila fetelor: primul sărut! Cu o atitudine schimbată radical, Bianca Giurcă s-a apropiat mai mult de Alin Simoiu și între cei doi a avut loc chiar și primul sărut.

Bianca Giurcă și ispita Alin Simoiu s-au sărutat și camerele de filmat au surprins totul, în ediția 12 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7

În ediția 12 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, la vila fetelor s-a jucat un joc de adevăr sau provocare. Ema Oprișan a refuzat să îl pupe pe Romeo Vasiloni și acesta a părut că s-a supărat. Ceva mai târziu, cei doi au mers să se plimbe pe plajă și concurenta a încercat să îl mai îmbuneze.

Cu ei se aflau și Bianca Giurcă și ispita Alin Simoiu, care s-au distrat de minune alergând pe nisip și fugărindu-se unul pe celălalt.

Citește și: Cum arăta Bianca Giurcă, iubita lui Marius Moise de la Insula Iubirii sezonul 7, în urmă cu 3 ani. Puțini au recunoscut-o

„Bianca începea să își iasă din carapace. O vedeam zâmbind, alergând pe plajă, simțindu-se bine, zâmbind cu tot corpul ei, nu doar cu gura. Eram fericită că Bianca începe să se schimbe și că nu mai este atât de speriată de tot ceea ce se întâmplă”, a zis Ema Oprișan, care a observat schimbarea de atitudine a tinerei.

La testimonial, iubita lui Marius Moise a zis că asta a simțit să facă la momentul respectiv:

„Am simțit să mă joc cu Alin, nu o să mă oprească faptul că mi-e frică de ce o să creadă lumea pentru că mă simt bine. Asta nu înseamnă că sunt îndrăgostită de Alin sau că o să plec de aici împreună cu el. Asta am simțit să fac, indiferent dacă lucrurile sunt corecte sau nu”, a explicat tânăra.

Citește și: Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, răspuns neașteptat. Cu ce ispită și-ar fi dorit să aibă o relație

Mai târziu, cei doi s-au așezat pe niște fotolii de pe plajă și acesta a fost momentul în care s-au sărutat, iar camerele de filmat au surprins totul.

„A existat un sărut pe buze rapid, încât să nu se înțeleagă ce se întâmplă. Bianca nu a dat înapoi nici măcar o secundă atunci când am pus prosopul și am sărutat-o. Cu siguranță ar fi vrut să continui dacă nu erau camerele. Am stat cu prosoapele și a zis că bate ceva la ochi, că atragem atenția”, a zis Alin Simoiu.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

După Răzvan si Ema, un nou cuplu se destramă diseară la Insula Iubirii și o ispită se va săruta cu un concurent... Insula Iubirii, 28 iulie 2023. Oana Monea și Marius Moise au fost filmați în ipostaze tandre în cada plină de spumă. Ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x