Antena Căutare

Bogdan Cîrlan și-a găsit deja alinarea în brațele altei femei, după despărțirea de Claudia. Ce a dezvăluit despre noua iubită

Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, sezonul 7 spune că iubește din nou. Cine este femeia care l-a vindecat, după despărțirea dureroasă de Claudia.

colaj foto Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, sezonul 7 Galerie
Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, sezonul 7 spune că iubește din nou. Cine este femeie care l-a vindecat, după despărțirea dureroasă de Claudia. | Antena 1 & Captura TikTok

Bogdan Cîrlan și Claudia Florescu de la Insula Iubirii, sezonul 7 și-au luat prin surprindere susținătorii când au dezvăluit că nu mai formează un cuplu, la 6 luni distanță de filmările reality show-ului. Chiar dacă la bonfire-ul final, aceasta a fost în căsătorie și a acceptat, ajuși înapoi în România și-au dat seama că nu mai au aceleași priorități și s-au despărțit.

Concurentul a recunoscut că depărțirea l-a afectat foarte mult, însă acum se pare că și-a găsit alinarea în brațele altei femei „care îl acceptă așa cum e”.

Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, sezonul 7 are o nouă iubită. Ce a dezvăluit despre femeia care l-a făcut să treacă peste despărțirea de Claudia

Într-un live realizat pe contul lui de TikTok, Bogdan de la Insula Iubirii, sezonul 7 a răspuns celor mai arzătoare întrebări ale internauților. Întrebat de ce nu șterge fotografiile cu Claudia de pe rețele sociale, aceasta a explicat că momentan nu simte să facă acest lucru, mai ales că ei au rămas în relații foarte bune.

Cu toate acestea, un alt detaliu a atras atenția internauților. Potrivit declarațiilor sale, Bogdan ar fi trecut peste despărțirea dureroasă și a găsit alinare în brațele altei femei.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Bogdan Cîrlan, mesaj emoționant după Finală. Ce a spus după ce s-a aflat despre despărțirea de Claudia

Concurentul de la Insula Iubirii, sezonul 7 susține că noua iubită s-a îndrăgostit de el așa cum este și în plus, a ținut să specifice că nu îl susține financiar.

„Noua mea iubită mă susține din toate punctele de vedere, dar nu financiar așa cum poate crede foarte multă lume. Noua mea iubită, sau cum vreți voi să îi spuneți, mă acceptă fix așa cum sunt eu. A spus că ea nu vrea să mă schimbe cu absolut nimic, că ea s-a îndrăgostit de mine fix așa cum sunt eu. Exact așa cum mă vedeți voi, așa mă vede și ea și mă respectă și mă acceptă fix așa.

Mai mult decât atât, Bogdan de la Insula Iubirii, sezonul 7 a spus că femeia cu care se iubește în prezent, este persoană publică și acesta este motivul pentru care nu se pot afișa, încă, împreună.

„Nu am voie să pun poze momentan cu iubita mea, pentru că ea este persoană publică și când o să fie ok să ne afișăm și să punem pozele respective sau să apărem împreuună, atunci o vom face. Fără nicio problemă, fără regrete, fără nimic”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce reacție a avut Claudia la difuzarea imaginilor cu decizia de a se despărți de Bogdan. Cum își justifica indirect acțiunile

La finalul celor 21 de zile petrecute în Tailanda, Bogdan Cîrlan și Claudiei Florescu s-au logodit, dar la tesimonialul de după 6 luni, au dat vestea care i-a întristat pe surprinzătorii lor. La distanță de 3 luni de la întoarcerea în țară, femeia a hotărât să pună punct relației, însă decizia l-a afectat extrem de tare pe fostul iubit.

Bogdan chiar a recunoscut că a rămas fără loc de muncă, este ajutat financiar de părinți și încă avea lacrimi în ochi când citea scrisoarea Claudiei.

Ce au făcut Claudia Florescu și Ema Oprișan în piscina cu spumă, la Insula Iubirii. Romeo Vasiloni și Andrei Ifrim le-au... Bianca Giurcă și Alin Simoiu au avut parte de un dream date romantic, la Insula Iubirii. În ce ipostaze au fost surprinș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x