Antena Căutare

Ce reacție a avut Claudia la difuzarea imaginilor cu decizia de a se despărți de Bogdan. Cum își justifica indirect acțiunile

Cum a reacționat Claudia la valul de mesaje despre despărțirea de Bogdan. Mesajul indirect pe care l-a republicat de mai multe ori pe rețelele de socializare.

colaj foto cu bogdan si claudia de la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Reacția Claudiei după difzarea ultimului episod Insula Iubirii, sezonul 7. | Insula Iubirii/Antena 1

Insula Iubirii sezonul 7 și-a scris ultimul capitol pe 27 august, duminică seara, când a fost difuzat deznodământul pentru fiecare cuplu. Finalul dintre Claudia și Bogdana a ținut cu sufletul la gură pe toată lumea și a adus emoții puternice, de la extaz la agonie. După o cerere în căsătorie și lacrimi care stăteau ca mărturie a dorului și a dragostei, la 6 luni după terminarea emisiunii, cei doi și-au spus adio.

În vreme ce mulți se așteptau ca cei doi să pășească de mână pe același drum al vieții, cărțile lor aveau să se separe la trei luni după ce au plecat din Thailanda. Bogdan a plâns și nu și-a putut stăpâni lacrimile în fața camerelor de filmat, mărturisind că știe unde a greșit, dar dorul față de cea pe care a cerut-o de soție l-a răpus.

Au trecut testul fidelității, dar nu au mai trecut celelalte obstacole apărute dincolo de camerele de filmat, în România, acolo unde viața lor a reînceput. Claudia a mărturisit la testimonialele filmate la 6 luni de la terminarea filmărilor că decizia sa este legată de stilul de viață al lui Bogdan.

Citește și: Claudia Florescu, mesaj surprinzător înainte de finala Insula Iubirii, sezonul 7. Concurenta și-a dat frâu liber emoțiilor

Cum a reacționat Claudia la valul de mesaje pe care l-a primit cu privire la despărțirea de Bogdan. Iată cum își întărește decizia de a o lua pe drumuri separate, chiar dacă bărbatul i-a fost fidel

Claudia a republicat de mai multe ori un mesaj postat de Denisa Drăgan, o urmăritoare înfocată a emisiunii Insula Iubirii. Mesajul s-a viralizat pe rețelele de socializare și a fost postat de mai multe persoane, care au etichetat-o pe Claudia.

Deși nu a avut o reacție propriu-zisă la imaginile difuzate pe TV și la valul de mesaje care o criticau cu privire la decizia sa de a se separa de Bogdan, Claudia a transmis mesajul în mod repetat lăsând să se înțeleagă foarte clar că acesta este mesajul ei:

“Acum, cât de loial și iubitor a fost Bogdan pentru Claudia, asta nu esre de-ajuns. Aici ne-a învățat Claudia ceva foarte important pe noi femeile cu care sunt de acord! If he wanted, he would. So don’t settle for less than you are! (n.r Dacă ar fi vrut, ar fi făcut-o. Așa că nu te mulțumi cu mai puțin decât ești tu)

Mai pe românește, dacă voia schimbarea o făcea, așa că nu te mulțumi cu mai puțin decât ești tu!”, se arată în mesajul republicat de cel puțin 10 ori pe contul său de Instagram.

Citește și: Insula Iubirii, 20 august 2023. Bogdan Cîrlan și-a făcut un tatuaj ca semn de iubire pentru Claudia Florescu. Ce desen a ales

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Citește și: Claudia și Bianca de la Insula Iubirii, discuție nedifuzată pe TV! Ce au vorbit cele două: „Nu îl consider vinovat”

Insula Iubirii, sezonul 7. În ce relații au rămas Claudia Florescu și ispita Andrei Ifrim, după experiența din Thailanda... Cuplurile participante la Insula Iubirii, decizii complicate la final de sezon: „Vom avea un copil!”. Finala, lider de a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x