Antena Căutare

Cât costă o rochie sexy de seară în magazinul online al Dariei Cuflic. Afacerea ispitei prosperă după apariția la TV

Ispita Daria Ciuflic a profitat din plin de experiența Insula Iubirii. Mai mult, tânăra care a reușit să îi fure toată atenția lui Răzvan Kovacs și-a deschis propria afacere online care îi merge foarte bine.

colaj foto ispita daria ciuflic de la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Cât costă o rochie de seară în magazinul online al Dariei Ciuflic. Afacerea ispitei prosperă după apariția la TV | Antena 1 & Instagram

Ispita Daria Ciuflic s-a făcut remarcată încă de la începutul sezonul 7 Insula Iubirii, după ce a reușit să îl ispitească pe Răzvan Kovacs. Însă aceasta are mai multe de câștigat de pe urma participării. Afacerea pe care o deținte ispita Daria a înflorit odată cu participarea în reality show și sumele din conturile ei s-au rotunjit.

Cât costă o rochie de seară în magazinul de haine al ispitei Daria Ciuflic

Ispita Daria Ciuflic de la Insula Iubirii are propriul business cu haine care prosperă, odată cu apariția ei la TV. Mai mult decât atât, tânăra afaceristă a profitat de ocazia și a purtat câteva dintre aceste piese vestimentare și în timpul emisiunii.

Portrivit site-uli oficial, aceasta vinde rochii, completuri, costume și chiar pijamale. Prețurile pornesc de la 270 de lei, când vorbim de pijamale, și pot depăși 680 de lei în cazul costumelor. O rochie sexy de seară costă 450 lei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Răzvan Kovacs, reacție neașteptată după confruntarea dintre Ema Oprișan și ispita Daria. De partea cui este, în mediul online

Într-un interviu acordat recent, în exclusivitate, pentru playtech.ro, ispita Daria Ciuflic a recunoscut că și-a promovat afacerea cu ajutorul show-ului.

„Sigur că am fost şi judecată, însă tot cu ajutorul emisiunii mi-am şi promovat afacerea mea, cu haine. E o experienţă, ca în viaţă, ai şi de pierdut, şi de câştigat. Vreau sa rămână un mister, deocamdată, dacă aş repeta experiența Insula Iubirii. Întocmai cum sunt şi eu, misterioasă, dar până la un alt sezon, vă invit să urmăriți deznodământul acestuia”, ne-a mai spus blondina, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Citește și: Insula Iubirii, 20 august 2023. Răzvan Kovacs și ispita Daria Cuflic au avut parte de momente pasionale la dream date

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Concurenţii Insula Iubirii, faţă în faţă, după 21 de zile, în marea finală difuzată duminică, de la 20:00, la Antena 1... Insula Iubirii continuă în AntenaPLAY! Interviuri exclusive cu favoriții sezonului 7, după Marea Finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x