Antena Căutare

Insula Iubirii, 20 august 2023. Răzvan Kovacs și ispita Daria Cuflic au avut parte de momente pasionale la dream date

În ediția 19 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Răzvan Kovacs a fost la dream date cu ispita Daria Cuflic și cei doi au avut parte de momente pasionale.

Colaj cu Daria Cuflic și Răzvan Kovacs în cadă Galerie
În ediția 19 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Răzvan Kovacs a fost la dream date cu ispita Daria Cuflic și cei doi au avut parte de momente pasionale | Antena 1

Testul din Thailanda se apropie de final pentrucele patru cupluri care au rămas în competiție. Înainte de ultimul bonfire, concurenții au avut șansa de-a merge la un dream date cu ispita aleasă. A fost momentul în care Răzvan Kovacs și Daria Cuflic au avut parte de clipe pasionale, la Insula Iubirii sezonul 7.

Răzvan Kovacs și ispita Daria Cuflic au avut parte de momente pasionale la dream date, în ediția 19 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7

Ziua a început în forță pentru cei patru concurenți rămași la Insula Iubirii sezonul 7. Aceștia s-au întâlnit cu Radu Vâlcan și au fost puși să aleagă alături de cine vor să își petreacă ultimul date din Thailanda. Răzvan a ales-o pe Daria Cuflic, Marius Moise a ales să meargă la date cu Oana Monea, Iulian a invitat-o la dream date cu Adriana, iar Bogdan s-a gândit și a hotărât că la ultimul date îl va petrece alături de Simona Alexuc.

Citește și: Insula Iubirii, 20 august 2023. Concurenții s-au întâlnit cu Radu Vâlcan la bonfire. Bogdan Cîrlan a vorbit cu Matei Negrescu

După o zi plină în care s-au plimbat, au admirat numeroase locuri și au servit masa împreună, Răzvan Kovacs și Daria Cuflic s-au retras în camera de hotel, unde s-au bucurat din plin de timpul petrecut împreună.

„Cina ni s-a servit pe apă. Prea mișto!”, a zis ispita încântată de micile surprize descoperite în Thailanda.

Apoi, cei doi s-au băgat în jacuzzi și au savurat un pahar, în timp ce au stat de vorbă.

„Simt că îi place de mine, dar nu cred că e îndrăgostit. Nu ai cum să te îndrăgostești de o persoană în 3 săptămâni. Acum e atracția aia de început, pentru dragoste ai nevoie de timp, de multe momente împreună, de multe discuții”, a zis ispita.

Citește și: Insula Iubirii, 20 august 2023. Alin Simoiu și Marius Moise au stat de vorbă la bonfire. Ce a dezvăluit Oana Monea pentru Bianca

La un moment dat, Daria Cuflic și Răzvan Kovacs s-au așezat la masă și concurentul a făcut un gest neașteptat.

„Regia, am nevoie de un inel pentru seara asta! Aduceți un capac de bere, orice. Nu contează, improvizăm”, a zis acesta, spre marea surprindere a ispitei.

Cei doi au trăit dream date-ul din plin și nu s-au ferit de gesturile de tandrețe.

„Ne-am dat frâu liber”, a concluzionat Răzvan Kovacs la testimonial.

Cei doi au avut parte de momente pasionale, iar camerele de filmat au surprins totul, în ediția 19 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 20 august 2023. Oana Monea s-a enervat și a avut o discuție aprinsă cu Marius Moise la dream date... Ema Oprișan a răbufnit după ce a văzut imaginile „fierbinți” dintre Răzvan și Daria. Ce mesaj dur a transmis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x