Căutare Live

Cati de la „Insula iubirii” se pregătește de nuntă! Cine este bărbatul care i-a răpit inima: „Cel mai frumos cadou”

Cati Dimache din sezonul 4 al emisiunii „Insula iubirii” a reușit să își surprindă fanii cu o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Ce a anunțat fosta iubită a lui Răzvan?

Cati de la „Insula iubirii” se pregătește de nuntă

În sezonul 4 al îndrăgitei emisiuni „Insula iubirii” de la Antena 1, una dintre cele mai controversate coincurente a fost Cati Dimache. Tânăra a decis să participe alături de cu iubitul său de la vremea respectivă, pe nume Răzvan. La început, cei doi au pozat într-un cuplu fericit, dar timpul și-a spus cuvântul și au ieșit la iveală detalii complet neașteptate despre cei doi.

La început, în primele ediții din sezonul 4 al emisiunii „Insula iubirii” de la Antena 1, Cati a preferat să stea departe de ispitele masculine și s-a arătat timidă, retrasă și deloc dornică de distracție. Pe noptieră avea mereu poza lui Răzvan, iubitul său de atunci.

Cati de la „Insula iubirii” se căsătorește! Cine este bărbatul care i-a răpit inima

Pe cealaltă insulă, însă, Răzvan nu părea la fel de afectat de separarea de Cati Dimache, partenera sa de viață. Acesta s-a lăsat rapid cucerit de ispitele feminine și nu a mai durat mult până ce a pus ochii pe ispita Eugenia.

Descoperă mai multe fotografii cu Cati Dimache în GALERIA FOTO de mai sus!

Totuși, marea sa pasiune a rămas totuși ispita Maria, despre care a făcut declarații extrem de îndrăznețe.

Cati Dimache de la emisiunea „Insula iubirii”

Cati Dimache de la emisiunea „Insula iubirii”

Văzând adesea imagini cu Răzvan care pare tot mai apropiat de alte prezențe feminine și care nu ezită să facă declarații despre sentimentele sale, Cati a început să petreacă timpul cu ispita George. Un episod surprinzător a fost atunci când concurentul a oferit detalii neașteptate despre viața intimă de cuplu.

citește și: O mai ții minte pe Andreea de la Insula Iubirii? Cum arată concurenta care a ajuns virală cu replica: ”Vă plac șlarfii mei?”

În plus, în cadrul unei ceremonii, despre Cati Dimache s-a aflat faptul că a consumat în trecut droguri și că și-a neglijat băiatul. După emisiunea „Insula iubirii”, Răzvan Manea și Cati Dimache au decis să se despartă și să meargă pe drumuri diferite în viață. Tânăra și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat.

Cati de la „Insula iubirii”, discretă privind viața privată

Tânăra a ales să rămână extrem de discretă în privința vieții sale private. Chiar dacă nu a fost extrem de activă pe paginile sale de Facebook și Instagram, mii de fani au urmărit-o în dorința de-a afla detalii despre ce mai face.

citește și: Cum arată azi Andreea de la „Insula iubirii”! Mulți au acuzat-o că e escortă, acum e de nerecunoscut

Recent, în luna decembrie, Cati Dimache a postat o fotografie cu un inel de logodnă, semn că ea și actualul său partener de viață trăiesc o frumoasă poveste de iubire și își doresc să își întemeieze o familie împreună.

Totuși, chiar dacă este gata să își refacă viața alături de alt bărbat, Cati Dimache de la „Insula iubirii” nu ratează vreo ocazie ca să arate tuturor că este o mamă bună, implicată și extrem de mândră de fiul său, care recent a împlinit vârsta de zece ani.

Cum arată acum Alexandra, fosta iubită a lui Aurel de la Insula Iubirii. Fosta concurentă și ispită se pregătește să dev... Îl mai ții minte pe Răzvan, iubitul lui Cati? Ce mai face și cum arată la mai bine de doi ani de la participarea la Insu...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Ultimele știri
x