Căutare Live

O mai ții minte pe Andreea de la Insula Iubirii? Cum arată concurenta care a ajuns virală cu replica: ”Vă plac șlarfii mei?”

Andreea din sezonul 4 al show-ului Insula Iubirii nu poate fi uitată prea ușor. În urmă cu câțiva ani, ea venea în Thailanda alături de Gabi, iar carisma lor făcea deliciul telespectatorilor.

Andreea din sezonul 4 al show-ului Insula Iubirii nu poate fi uitată prea ușor

Antena 1

Veniți cu gândul de a-și testa relația, cei doi au descoperit că au o mulțime de probleme în cuplu și s-au transformat într-o lecție pentru mulți dintre cei care urmăresc îndrăgita emisiune de la Antena 1.

Din cauza neînțelegerilor și dezechilibrului evident din legătura lor amoroasă, drumul lor, în ceea ce poate fi considerat testul suprem al unei relații, a luat final brusc.

La întoarcerea în România, perechea s-a despărțit, iar viața Andreei arată total diferit acum. Din informațiile publice de pe contul său de Facebook, fosta concurentă pare singură și pusă pe șotii.

Ea publică des imagini cu animăluțe, dar și meme-uri, semn că este mai liniștită și se bucură din plin de micile plăceri ale vieții.

Citește și: Ispita Maria Ilioiu de la „Insula iubirii”, cu decolteu amețitor și ținută transparentă! Cum a apărut

De asemenea, fotografiile cu ea nu lipsesc și, deși timpul a trecut, Andreea nu s-a schimbat mult din punct de vedere fizic.

🎉✌😁

Publicată de Andreea Gabriela pe Duminică, 20 decembrie 2020

🎉🎁🎄

Publicată de Andreea Gabriela pe Duminică, 20 decembrie 2020

Replica Andreei a ajuns virală: ”Vă plac șlarfii mei?”

Andreea a dovedit că știe să se bucure de tot ceea ce primește încă din timpul filmărilor Insula Iubirii. Fosta iubită a lui Gabi a profitat din plin de timpul petrecut în Thailanda, iar multe dintre replicile sale au ajuns virale.

În timp ce stătea de vorbă cu Raul Popa, una dintre inspitele masculine, Andreea l-a întrebat dacă îi plac ”șlarfii ei”. Ca să evidențieze eroarea concurentei, acesta a rugat-o să repete cuvântul folosit. Bruneta nu a realizat că făcuse o greșeală, iar asta i-a atras simpatia publicului.

Citește și: Hannelore Ulrich de la „Insula iubirii” e de nerecunoscut! Și-a făcut o schimbare uriașă de look

Curând, internetul s-a umplut de meme-uri referitoare la replica sa amuzantă.

Ce s-a întâmplat cu Andreea și Gabi după experiența de la Insula Iubirii

Gabi și Andreea au format unul dintre cele mai controversate cupluri din sezonul 4 Insula Iubirii.

Cei doi iubiți și-au adus acuze grave cât au fost separați în cele două resort-uri și au plecat despărțiți de pe insulă.

Citește și: Cum arată azi Andreea de la „Insula iubirii”! Mulți au acuzat-o că e escortă, acum e de nerecunoscut

Se pare totuși că, odată ce a conștientizat greșeala făcută, Gabi a contactat-o pe Andreea și i-a cerut scuze pentru comportamentul din emisiune.

Cei doi s-au împăcat după întoarcerea acasă, dar relația lor nu a rezistat.

Ultimele știri
x