Antena Căutare

Ce a apărut pe contul lui Marius Moise de la Insula Iubirii sezonul 7. Imaginea care le-a dat de gândit fanilor emisiunii

Marius Moise este unul dintre foștii concurenți de la Insula Iubirii care a captat cel mai mult atenția fanilor reality show-ului. Deși a călcat și el strâmb în relație, bărbatul nu a putut accepta că Bianca Giurcă s-a apropiat de ispita Alin și a decis să nu se întoarcă împreună în România.

Ce a apărut pe contul lui Marius Moise de la Insula Iubirii sezonul 7. Imaginea care le-a dat de gândit fanilor emisiunii Galerie
Ce a apărut pe contul lui Marius Moise de la Insula Iubirii sezonul 7. Imaginea care le-a dat de gândit fanilor emisiunii | Antena 1

Marius Moise și Bianca Giurcă au acceptat provocarea Insula Iubirii pentru a-și testa relația. Însă, iubirea lor nu a trecut testul și au decis să plece acasă separați. Cu toate acestea, cei doi au recunoscut că au preferat, pentru o perioadă, să nu își anunțe familiile că au venit despărțiți, ca să nu îi afecteze pe cei dragi, dar, poate, și ca să își mai dea o șansă.

Cu toate acestea, cei doi nu au putut da uitării experiența din Thailanda, ajungând să își reproșeze unul altuia „chestiile” făcute pe insula tentațiilor, precum a mărturisit Bianca Giurcă la bonfire-ul final.

Și iată că ultima postare făcută de Marius Moise pe contul personal de Instagram le-a dat acum de gândit fanilor emisiunii!

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Marius Moise ar purta la gât lanțul pe care Radu Vâlcan i l-a oferit cadou Biancăi Giurcă la bonfire

Postarea făcută de Marius Moise de la Insula Iubirii sezonul 7 care le-a dat de bănuit fanilor emisiunii

Să își fi găsit Marius Moise iubirea sau este vorba despre o împăcare cu Bianca Giurcă? Aceasta este întrebarea care se află acum pe buzele tuturor, după ce fostul concurent de la Insula Iubirii sezonul 7 a publicat pe contul personal de Instagram, la secțiunea Instastory, o imagine cu un buchet imens de trandafiri albi și roz, așezați pe scaunul din dreapta al șoferului.

De când s-a terminat emisiunea, Marius Moise nu a fost foarte activ pe rețelele sociale, spre deosebire de fosta sa parteneră. Dar, fiind un bărbat singur, fanii Insula Iubirii sunt curioși să afle dacă fostul iubit al Biancăi Giurcă a trecut atât de repede peste despărțire sau este vorba despre altceva.

Deși Marius Moise nu a făcut niciun comentariu, afișând doar câteva semne de întrebare, cert este că gestul este unul extrem de romantic.

Imediat cum Marius Moise va face declarații cu privire la statusul relației sale, ele vor putea fi citite pe a1.ro.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Replica lui Marius Moise când a văzut că Bianca Giurcă a plâns din cauza lui. La ce gest a apelat

Insula Iubirii continuă în AntenaPLAY! Interviuri exclusive cu favoriții sezonului 7, după Marea Finală

Foști participanți din sezonul 7 Insula Iubirii revin într-o serie de interviuri în care retrăiesc momente din cadrul show-ului, mărturisesc ce a însemnat pentru ei experiența Insula Iubirii și cum li s-a schimbat viața din acel punct, care au fost lecțiile pe care le-au învățat și cum a contribuit participarea la emisiune la evoluția lor până în prezent.

A1.ro vine cu o veste bună pentru fanii show-ului Insula Iubirii! După Marea Finală din 27 august 2023, aceștia pot vedea primele impresii ale concurenților din sezonul 7 Insula Iubirii despre Marea Finală, dar și ce concluzii au tras după cele 21 de zile departe de partenerii lor.

Interviurile exclusive cu cei care au făcut parte din experiența celui mai dur test al fidelității vor fi vizionate în AntenaPLAY, secțiunea Interviurile Insula Iubirii. Publicul o să afle detalii neștiute din culisele Finalei de la concurenții acestui sezon, dar și cum le-a schimbat viața participarea la emisiune.

Cele mai picante informații ale testului de fidelitate vor fi spuse, fără ezitare, de către cuplurile din sezonul 7 Insula Iubirii. Stai cu ochii pe AntenaPLAY pentru a fi primul care vizionează interviurile exclusive ce vor apărea după Marea Finală din 27 august 2023.

Ana Maria Măriuță și Marius Budin de la Insula Iubirii sezonul 7, ipostaza tandră rară. Nu se afișează prea des așa | Fo... Detaliul care i-a făcut pe fani să creadă că Bogdan și Claudia de la Insula Iubirii s-au împăcat. Ce au postat în mediul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x