Antena Căutare

Ce a răspuns Oana Monea atunci când a fost întrebată dacă mai ține legătura cu Marius Moise: „Omul ăsta..”

Ține Oana Monea legătura cu Marius Moise după terminarea filmărilor de la Insula Iubirii? Fanii au fost curioși să afle, iar ispita feminină nu s-a abținut de la nimic. Iată ce a spus despre el!

colaj foto cu oana monea si marius moise la insula iubirii
Ce a răspuns Oana Monea atunci când a fost întrebată dacă mai ține legătura cu Marius Moise, după Insula Iubirii | Antena 1

Oana Monea a fost ispita feminină care i-a captat cel mai mult atenția lui Marius Moise, cel care a venit pe Insula Iubirii pentru a-și testa relația de iubire alături de Bianca Giurcă. Deși pe insulă Oana și-a jucat rolul și l-a cucerit pe concurent, cei doi ajungând să se și sărute, în cadrul testimonialelor, tânăra critica vehement comportamentul afișat de Marius.

Ține Oana Monea legătura cu Marius Moise după terminarea filmărilor de la Insula Iubirii?

Cu toate acestea, orice se poate întâmpla pe Insula Iubirii! Astfel, fanii emisiunii au fost curioși să afle dacă Oana ține legătura cu Marius Moise, după terminarea filmărilor. Ispita feminină s-a arătat deranjată de gesturile pe care concurentul le-a făcut în emisiune. Iată ce răspuns aceasta când telespectatorii au pus marea întrebare!

Citește și: Ce i-a zis Marius Moise ispitei Oana Monea și ce a făcut când credea că nu se filmează, la Insula Iubirii sezonul 7

Pe rețelele sale personale de socializare, Oana Monea de la Insula Iubirii a dezvăluit dacă mai ține sau nu legătura cu Marius Moise, iar fanii au rămas surprinși în fața reacției sale.

Oana Monea a desfășurat o sesiune de întrebări și răspunsuri, însă i-a rugat pe urmăritorii săi să nu îi mai pună întrebări despre concurent, dând de înțeles că acesta i-a lăsat o impresie extrem de neplăcută.

„Momentan până la sfârșitul emisiunii, până când se termină emisiunea nu am voie să vorbesc absolut nimic, dar nu îmi mai puneți întrebări despre omul ăsta. Atât vreau să vă spun! Nu există pentru mine omul ăsta, dar o să vă povestesc dacă mai țin sau nu legătura cu el”, a mărturisit Oana Monea pe InstaStory.

Citește și: Insula Iubirii, 20 august 2023. Oana Monea s-a enervat și a avut o discuție aprinsă cu Marius Moise la dream date

Ce părere are Oana Monea despre Marius Moise, după participarea la Insula Iubirii

În urmă cu o lună, Oana Monea a explicat că și-a exprimat clar părerea despre Marius în cadrul testimonialelor, deși în fața lui a jucat rolul de ispită.

„Eu nu pot să vă spun părerea mea, vă dați seama că nu am voie să vă spun părerea mea, deși mi-ar face plăcere, dar uitați-vă în continuare la insulă, pentru că eu în testimoniale spun absolut tot ceea ce cred, absolut tot ceea ce văd, absolut tot ceea ce simt.

Partea proastă este că Ceci (ispita Cecilia n.r) a plecat, Ceci este fata cu care eu îmi petreceam destul de mult timp atunci când nu eram cu toată lumea. Noi mereu ne retrăgeam undeva lângă una din camerele noastre și acolo ne povesteam foarte multe lucruri și se mai pot vedea și acolo câteva detalii despre felul în care eu am văzut această relație cu concurentul Făt-Frumos”, a mărturisit ea atunci pe Instagram.

Ce a pățit Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7, atunci când a mers într-un mall. Cineva a filmat tot momentul... Claudia Florescu, mesaj surprinzător înainte de finala Insula Iubirii, sezonul 7. Concurenta și-a dat frâu liber emoțiil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x