Antena Căutare

Ce au de împărțit Cornel și ispita Alin de la Insula Iubirii, sezonul 8. Conflictul a luat amploare în mediul online

Ispita Alin de la Insula Iubirii, sezonul 8 a vorbit despre conflictul cu Cornel din mediul online. De la ce au pornit discuțiile dintre cei doi și ce spune tânărul despre acuzațiile pe care i le aduce soțul Iustinei.

Galerie
Ispita Alin de la Insula Iubirii, sezonul 8 a vorbit despre conflictul cu Cornel din mediul online. | Antena 1 & Antena Stars

Deși după încheierea reality show-ului, fiecare a a luat-o pe drumul lui, situația a degenerat la câteva luni distanță, în mediul online. Cornel și Iustina așteaptă primul lor copil împreună și spuneau că nu au mai ținut legătura cu ispita Alin, însă bărbații își aruncă replici grele pe rețelele sociale. Invitat la Xtra Night Show, Alin Simoiu a vorbit despre „dușmănia” dintre el și soțul Iustiei.

Ispita Alin de la Insula Iubirii, sezonul 8 a vorbit despre conflictul cu Cornel din mediul online

Ispita Alin Simoiu a dezvăluit la XNS că între el și Cornel a îzbucnit un conflict după ce s-au întors în țară. Chiar dacă el și Iustina nu mai țin legătura, soțul tinerei are cuvinte dure la adresa lui, în mediul online.

„Am crezut că după emisiune va fi una (n.r. legătură) destul de ok, dar se pare că Cornel nu prea a fost de acord cu asta și a ținut-o departe. Ba mai mult, e destul de răutăcios”, a spus ispita de la Insula Iubirii sezonul 8.

Citește și: Ce mașină conduce Cornel de la Insula Iubirii de fapt. Imaginile cu el și Iustina în trafic au devenit virale: „Parcă era bogat”

Întrebat dacă i-ar fi plăcut să păstreze legătura cu Iustina, el a recunoscut că nu.

Nu, după tot ce s-a îmtâmplat acolo, nici măcar prieteni nu aș fi vrut. Cred că am rămas cu un gust amar legat de ce s-a întâmplat acolo legat de Iustina. Poate sunt răutăcios puțin, dar sunt realist, așa cum îmi place. Cu toții am văzut ce s-a întâmplat, așa că nu pot accepta să trec peste principiile mele.

„Există vreo dușmănie pe care o ai cu vreunul dintre băieți, acum după terminarea show-ului? Sau e un cuvânt prea mare?”, l-a mai întrebat Natalia Mateuț.

„E potrivit. Între mine și Cornel. I-am propus, dar nu vrea nici să ne întâlnim personal să discutăm, să-mi spună ce are de împărțit cu mine și unde anume l-am deranjat. O ține departe și pe Iustina, cât și el se rămâne departe de a discuta cu mine și de a lămuri. Am văzut doar că iese pe live-uri și vorbește de persoana mea, dar în rest, nu poate fi capabil să ne întâlnim să discutăm.

„Spune că nici măcar ispită nu mă poate numi. Cel mai probabil, modul de a acționa și sinceritatea pe care am avut-o atunci când vorbeam despre Iustina. Pe parcrsul emisiunii, lucrurile s-au schimbat, iar și-a dat seama că din omul atent am început să devin sincer și să spun lucrurilor pe nume și a preferat să se retragă”, a mai declarat ispita Alin de la Insula Iubirii, sezonul 8.

Citește și: Cât costă să te îmbraci ca Alin Simoiu. Ispita de la Insula Iubirii își vinde compleurile la prețuri pentru toate buzunarele

Tânărul a recunoscut că participarea în cadrul reality show-ului în postura de ispită l-a ajutat în carieră. El a primit și multe colaborări, și a anunțat că își deschide alte noi afaceri. Ispita va deschide o spălătorie auto și o vulcanizare tot în Vâlcea, acolo unde deține deja o sală de sport.

Răspunsul Iustinei când a fost întrebată dacă a stat cu Cornel pentru banii lui. Care este adevărul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta!
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta! Luni, 23.09.2024, 15:12
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x