Antena Căutare

Ce mașină conduce Cornel de la Insula Iubirii de fapt. Imaginile cu el și Iustina în trafic au devenit virale: „Parcă era bogat”

Iustina și Cornel au devenit cunoscuți în România după participarea la Insula Iubirii sezonul 8, unde relația lor a fost pusă la încercare timp de 21 de zile. Recent, cei doi au fost filmați în trafic, iar imaginile cu mașina pe care o conduce fostul concurent au devenit virale în online.

Galerie
Ce mașină conduce Cornel de la Insula Iubirii de fapt. Imaginile cu el și Iustina în trafic au devenit virale: „Parcă era bogat” | Antena 1/Captură TikTok

Imaginile cu mașina pe care o conduce Cornel, fostul concurent de la Insula Iubirii sezonul 8, au devenit virale pe TikTok, după ce un internaut l-a filmat pe el și pe Iustina în trafic. Iată mai jos!

Citește și: Ce bolid de lux conduce ispita Teo Costache de la Insula Iubirii sezonul 8. Nu mulți își permit o astfel de mașină

Ce mașină conduce Cornel de la Insula Iubirii sezonul 8

Detaliile intime dezvăluite de Iustina despre relația lor l-au deranjat pe Cornel, iar fanii emisiunii încă fac glume pe seama lor, mai ales după ce bărbatul i-a promis partenerei sale de viață că îi va cumpăra mașina mult dorită.

Articolul continuă după reclamă

Recent, Cornel și Iustina au fost filmați în trafic, iar imaginile cu mașina lor au devenit virale pe TikTok. Mașina fostului concurent de la Insula Iubirii, un BMW seria 5, F10 break, cu o valoare de peste 10.000 de euro, a stârnit amuzamentul internauților, mai ales că Iustina își exprimase dorința unui cadou mai extravagant.

Așa cum era de așteptat comentariile au curs la clipul devenit viral pe TikTok. De asemenea, fanii Insula Iubirii nu au ratat ocazia de a compara mașina lui Cornel cu cea a lui Teo, care conduce un bolid de lux, potrivit unei postări din mediul online.

„Parcă era bogat, Cornel!”/„Mă așteptam la o mașină mai scumpă”/„Până acum spuneau toți că Iustina stă cu el pentru bani. Acum râd de el că e sărac. Cine să vă mai înțeleagă?”/„Of, nu i-a luat Mercedes!”/„Iustina într-un break”/„Când află că Teo are X6 nou”, au fost câteva dintre comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: De ce conduce Alin Simoiu de la Insula Iubirii o mașină roz. Ce a spus ispita despre apariția lui în bolidul controversat

Câți bani are, de fapt, Cornel Luchian. Ce afaceri deține și ce profit are

Pe parcursul emisiunii Insula Iubirii, nu de puține ori, Iustina le povestea fetelor și ispitelor masculine cât de potent financiar este Cornel.

Iustina l-a prezentat pe Cornel ca fiind un bărbat cu multe afaceri, mărturisind că ea e angajată la una dintre firmele lui. Chiar dacă erau împreună doar de un an, el i-a făcut Iustinei toate poftele și i-a dăruit mereu doar cadouri scumpe.

Cornel e un bărbat discret, însă Iustina a povestit absolut toate detaliile personale din viața lui, de la fosta soție și cei patru copii, până la banii pe care îi are.

Iustina a menționat în emisiune că iubitul ei are o firmă de design care se ocupă cu ceramică de lux. El are mai multe afaceri în Iași, fiind și patronul unei firme de materiale de construcții.

În 2022 cifra de afaceri a acestei firme ajungea la aproape două milioane de lei. Profitul pe care l-a încasat prin firma sa a fost de 1.348.034 lei. În prezent, la firma lui Cornel Luchian sunt angajate cinci persoane, potrivit Spynews.ro.

Chiar dacă a reușit să pună pe picioare o afacere de succes, iar acum Iustina nu duce grija zilei de mâine, Cornel nu a avut o viață tocmai ușoară. În urmă cu mulți ani, el a suferit un accident de mașină foarte grav, când a fost la un pas de moarte.

„A fost paralizat, nu putea să meargă. Nu știu dacă ai văzut, dar Cornel are niște cusături pe față, e cusut tot. I-au fost reconstruite urechile, fața i-a fost reconstruită. Mergea la muncă, era în Italia cu niște colegi și era pe bancheta din spate și a sărit prin geamul din față și cei din față nu au pățit nimic. Dacă te uiți în ziarele din Italia, el a fost declarat mort. El de asta s-a și căsătorit, ea a fost lângă el atunci, erau împreună de câteva luni, s-a și pocăit, el este foarte sensibil”, a povestit Iustina la Insula Iubirii.

Când s-au cunoscut Marcel de la Insula Iubirii și iubita lui de fapt. Armina a pus capăt tuturor speculațiilor... „M-ai înșelat vreodată?” Cornel de la Insula Iubirii a răspuns la cea mai incomodă întrebare. Ce spune testul poligraf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu Sambata, 21.09.2024, 15:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x